Team kreupel heeft weer eens vakantie..

Ja ja. Daar is ze weer hoor!
Inmiddels zit er al een week vakantie op, wat zég ik? De tweede week is ook al om joh!
Time flies when you have fun zeggen ze.
Nou ja.
Wie mij een beetje volgt weet dat ik mijn vakantie standaard start met een kreupel lijf.
Dit jaar begon deze gezelligheid lekker al wat eerder. Na een halve week krom lopen op t werk kon ik terecht bij de masseuse. Die deed vanalles met me en daarna kon ik zowaar weer functioneren. Wel zo handig tijdens de afsluiting van het schooljaar.
Man man en wát een schooljaar. Ons schooltje telt gemiddeld zo’n 100 leerlingen maar afgelopen jaar hebben er 600 leerlingen bij ons gezeten! Allemaal in- en weer uitschrijven.. en afscheid nemen. Dat hoort er helaas ook bij.

Maar goed. Van die drukte moet ik altijd even afschakelen. Eindfeest op school, feestje met collega’s.
Tussendoor nog een superleuke Festilaovend.
Allemaal leuk, maar druk.

De jongens hadden natuurlijk al een paar weken vakantie dus die waren helemaal blij dat ik ook vrij was..

We gingen naar het trampolinepark, Paul en ik gingen een durp verder op stap, ik ging met O’tje shoppen in Eindhoven, met de jongens karten (zij dan, ik niet), oMariet kwam op bezoek, elke avond een potje darten, zwemmen bij oma Coosje, wafels bakken, bioscoopje met B, puppy knuffelen.
Best veel als ik het zo opschrijf…

Maar goed, ik wel met een kreupel lijf dus. Tot afgelopen zondag , we waren terug van verjaardagsfeest van L en het schiet weer in mijn rug/bekken. Aaaargh!

Dinsdagnacht amper geslapen en de masseuse maar weer geappt.
Daar kon ik laat in de middag gelúkkig terecht!
De wist intussen precies waar ze t moest zoeken en gaf me zelfs een cuppingbehandeling..

De afgelopen dagen gingen met horten en stoten, maar we zijn ze doorgekomen. De jongens hielpen waar het nodig was, zó fijn!

Mijn lieve collega L kwam met een lief cadeautje binnenvliegen: ik moest zó aan jou denken toen ik deze kaarsjes zag! Hier! Voor jou! 💕
En even later knutselde ik er een bijpassend kandelaartje bij..

Hoé leuk?!

Gisteravond met een kip naar dierenarts geweest. Die kon niet meer lopen , at en dronk niet meer . Helaas hebben we haar moet laten inslapen. Was heel ziek. Nu hebben we nog een zielig eenzaam kippie over…

Tja en áls het dan weer enigszins gaat ben ik dus nooit te stoppen en werd de buxus in de voortuin gesnoeid en de rupsen ritueel verbrand.. man man wat een ellende. Alles lekker kort en behandeld. Hopelijk gaat het nu de goede kant op..

De grote jongens pakten zich vandaag samen en knutselen al even aan een boomhut. Ik geniet heel erg van dit soort zeldzame momenten. Zó fijn!

Nu een avondje éven helemaal niks meer. Lekker filmpje kijken en vroeg slapen denk ik….
Dag dag!

Eén antwoord op “Team kreupel heeft weer eens vakantie..”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *