Klaar met dat gefik en bosklassen..

Nou. Dat brandende brommertje was nog niet het einde hoor. Zondagavond wilde ik magnetronpopcorn maken zoals we die al jaren maken. Alleen hebben we een nieuwe magnetron combi dinges. Superblij mee. Alleen blijft het nog wat uitvogelen hoe t precies werkt..

Dus stond ik daar te wachten tot ie uitgepopt was, maar ik vond t wat langer duren dan normaal. En opeens zie ik een flits en vliegt zó die zak popcorn in de fik!

Ik pak m eruit en een er zo mee naar buiten, uit het gat popten nog brandende popcorntjes naar buiten. Jiésus!

Buiten de drinkemmer van de kippen erover gekiept. Pffff. Jeetje man!

Hoe t kwam? Geen idee. Ik vermoed dat dat metalen rekje er toch niet in mag met de magnetronfunctie? Want daar mag geen metaal in.. of dat er wat vet op t rekje zat dat de vlam veroorzaakte? Misschien dat iemand van jullie t weet?🤷‍♀️

Enniewee. Wel genoeg spanning gehad voor de komende tijd joh!

Het was trouwens een leuke zondag, we waren met z’n allen bij oma Coosje in het Paradijs en de ene mocht voor t eerst op de tractor, de ander op de zitmaaier. Én er werd met kogeltjes geschoten en voor het eerst dit jaar gezwommen!

kortom: een zálige dag!

Daarna begon weer een nieuwe week…

B bereidde zich voor op zijn Bosklassen en ik stippelde mijn nageltjes en bedacht me opeens of dat wel nog kon voor een vrouw van 48….
Maar: boejuhhhh!

Zondag was het natuurlijk Moederdag en werd ik in de ochtend verwend met leuke kedootjes en bloemetjes. Daarna uiteraard ook even langs de oma’s.

Tja en toen was het weekend alweer voorbij..

Maandag was het dan éindelijk zover: 3 dagen Bosklassen voor onze B. Och wat had hij er zin in. Hij wilde persé dat ene (lelijke) koffer mét slotje. Dus werd dat diep uit een kast getrokken, opberg voor oude dekens en stuff.
Enniewee.
Er ging meer koffer dan kind op kamp, maar dat mocht de pret niet drukken..

Af en toe kregen we foto’s van de juf via de app, heerlijk om ze zien genieten!

Gisteren mochten we hem eindelijk weer ophalen!

Tijdens het uitpakken van het koffer kwam hij ook het kaartje tegen dat ik stiekem in zijn koffer had gedaan….

Haha!

2 antwoorden op “Klaar met dat gefik en bosklassen..”

    1. Ja dat wist ik ook maar op de een of andere manier dacht ik dus dat deze er wel in mocht Ivm rubberen pootjes. Geen idee. Dat ding er gauw uitgemikt dus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *