Nóg stééds vakantie?

Weer een nieuwe vakantieweek.

En om eerlijk te zijn ben ik er wel een beetje klaar mee, maar dat is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat ik zo’n leuke baan heb. Misschien moet ik me volgend jaar toch maar opgeven voor zomerschool?

De jongens hier thuis zien me amper nog staan joh met al die apparaten van ze. Die spreken tegenwoordig zelf af en trekken hun eigen plan.

Gisteren ook. Ik had nérgens zin in, werd nérgens blij, voelde me zelfs wat verdrietig en een beetje down. Ik had zéker geen zin om een dag thuis te hangen. Dus hadden we een mini vergadering en besloten we om met z’n 4-en naar oma Coosje te gaan zwemmen. En dat was zo gezellig en heerlijk!

Ik bedoel: nu hébben we nog samen vakantie, laten we dan óók samen iets doen!

Vrijdag gingen we puppy knuffelen bij Julia en daarna lunsjen met oMariet! Dat was zó gezellig en zo leuk dat de jongens s opeens gezellig meekletsen aan tafel en genieten van hun eten

Afgelopen zondag konden we eindelijk Paul zijn vaderdag kedootje verzilveren: óp naar de Escaperoom dus! We hadden de jongens verteld dat we een verrassing hadden en iets leuks samen gingen doen. Maar die houden helemaal niet van verrassingen en werden zelfs een beetje bozig toen we ‘t écht niet wilden vertellen.

* zeurderige toon aan *

Ja maaaar: misschien vind ik het wel helemaal niet leuk. En hoe lang duurt dat wel niet en is het buiten? Of binnen? En welke kleren moet ik aan? Is het ver rijden? Want ik heb écht geen zin om ver te rijden hoor.

Dat soort pubergedrag. echt keíleuk
* kuch*

Enniewee. Het wás echt súperleuk en met nog 7 minuten op de teller ontsnapten we gewoon uit Het geheim van de Farao!

Hoe cool is dat!

We waren een tópteam al moét ik wel zeggen dat ik spontaan wat claustrofobische trekjes kreeg toen ik op mijn knieën door een donkere gang in een keldertje moest kruipen, maar verder zal ik niks verklappen!

Maar dát het een succes was, is een feit!

Tja en voor de rest vermaakt iedereen zich thuis met het katje. Dat beestje komt geen aandacht tekort hoor! Van iedereen wel een aai of een knuffel.. Maar over zijn naam twijfel ik nog steeds. De meeste roepen Spoeky in plaats van Spock dus misschien moeten we dat maar doen dan..

Zo leuk om alle kleine momentjes achter elkaar te plakken en er een filmpje van te maken. Ook leuk om naar de mensen te sturen waar hij vandaan komt. Blijven ze zo ook een beetje op te hoogte..

KLIK

Vandaag was het weer bloedheet joh! B had een uitje naar de binnenspeeltuin en ik mocht met Ruup zijn boeken, laptop, werkschoenen en overall ophalen. Én afrekenen. Het minder plezante deel zeg maar, want jeetje..💸

Maar goed. Het is allemaal gelukt.

Hij had vanavond ook weer zijn eerste basketbaltraining en begint op sociaal gebied weer wat meer vrienden en bekenden op te zoeken. Bijna klaar voor het nieuwe schooljaar dus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *