Effe samen eruit…

Zo!

Piepten we er gewoon meteen na de start van de vakantie even 2 weken tussenuit.

Met ons 5-en naar Frankijk. nét in Frankrijk eigenlijk, op slechts 3 uurtjes rijden van ons huis. Dikke prima, want ik zag het niet zo zitten om met 1 pré-puber, 1 échte puber, en een grotere puber 10 uur lang in een auto te zitten. of nog langer.

Daar zou niemand gelukkig van worden immers.

Dit jaar begonnen we veul te laat met het zoeken naar vakantieverblijven. maar vonden uiteindelijk toch dit pareltje!

2 weken lang waanden we ons als prinsen en prinses in dit kasteeltje. Ieder een eigen slaapkamer mét badkamer. Té luxe gewoon..én wifi uiteraard, want die fout maken we nóóit meer!

Naast ons huis lag een práchtige abdij, waar we uiteraard een bezoekje brachten.. Daar vergaapte ik me aan het práchtige roze glas in lood. Zó mooi!

We hadden echt een relaxte vakantie. We bezochten uiteraard een brocante, wat oorlogsmonumenten, ruïnes, begraafplaatsen, we gingen zwemmen in het meer, de jongens hebben geklommen, grootste zoon intpopte zich als goede kok en we bezochten de Grand Canyon van België. Ook daar kon er weer lekker geklauterd worden…

Afgelopen vrijdag hadden we het wel gezien daar en wilden we ook wel heel graag naar huis. En binnen 4 uurtjes zaten we weer lekker thuis op de bank! ideaal!

Geniet maar even lekker mee met de 2 filmpjes die ik maakte: van WEEK 1 en WEEK 2

Veel kijkplezier!

Zo. en me nu maar eens bedenken hoe ik de komende weken met de boys ga omkrijgen…,want daar heb ik nog totaal niet over nagedacht…

Iemand nog leuke ideeën voor een moeder met een paar pubers?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *