Weer een weekje voorbij…

Jeetje afgelopen maandag en dinsdag waren best heftig qua verdriet en gemis om onze Bucks.

Maar het is echt goed zo.

Veel mensen vragen me of we nu een ander huisdier nemen en of er misschien wel een hondje gaat komen? Geen idee. Voor nu vind ik het wel prima zo. Even geen poep scheppen en stinketen in bakjes mikken…

Woensdag ging ik met de boys weer naar het buitenbad in Remunj.

Ze vinden het daar zo fantastisch. Lekker springen van de duikplanken en spelen in het golfslagbad.

Donderdag hadden we galafeest op mijn school. Ik haalde B thuis op en hij hielp goed bij het uitdelen van drinken en chips. De leerlingen straalden. Echt zó leuk. Ons oproepje op social media voor galajurken had best wel wat mooie jurken opgeleverd. Het passen ervan was al een groot feest.

Vrijdagavond begon hier in ut durp Minirok. We gingen met z’n vijfjes en het was superleuk. De jongens amuseerden zich met het ophalen van lege bekers en wij genoten van de coverband van pearl jam en red hot chili peppers.

Zaterdag was het een rustige dag. beetje boodschappen doen, miljoenmiljard wasjes, de strijk en wat in de tuin rommelen. Een perfecte zaterdag dus. ’s Avonds hadden we onze vierde zoon te logeren en gingen we weer naar Minirok. Daar kwamen we onze minirok-vrienden weer tegen en voordat we het wisten rolden we om 2.00 uur onze bedjes pas in….

Het was echt súperleuk en gezellig. Leuke gesprekken met bekende én onbekende mensen.

Na zo’n pittig avondje al hoog tijd om mijn frisgewassen bedje op te zoeken. Nog 1 week werken en dan is het vakantie. Man man wat zijn we daar aan toe!

Nog éven volhouden dus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *