Het weekend van de krijgertjes en de kampioenen!

Net als elke zondag komt ook aan deze weer veel te snel een einde. Ik wilde nog zóveel doen, maar kwam er niet aan toe. Mijn Mooshaof is de dupe, mijn mini plantjes willen dólgraag de volle grond in, maar tijd tekort …

Vrijdagmiddag hadden we team feestje bij ons thuis, dus de dagen ervoor stonden in het teken van grasmaaien en nog effe een Haagse snoeien enzo. Je kent t wel… én die zwembad-ellende er nog tussendoor natuurlijk…

Maar het feestje was súperleuk en ik kan altijd maar moeilijk omschrijven wat ik voel wanneer ik ons team moet omschrijven. Het voelt een beetje alsof we een kleine familie zijn ofzo.
Gewoon een topteam zijn we!

En ja.
Zaterdagmorgen stond ik met mijn brakke kop gewoon weer langs het voetbalveld als hulpmoeder aan te moedigen. Paul mocht met O’tje mee. Bij hun was een klein kansje dat ze kampioen konden worden. Retespannend dus

Na een frisse douche bracht ik B naar een vriendje en wilde ik éven een dutje doen, maar opeens kreeg ik een reminder dat ik mijn “nieuwe” fiets op mocht halen.
Die was op Facebook verloot en ik was de gelukkige!
De rode bel zat er binnen 2 tellen op en eigenlijk wil ik roze banden, want deze zijn wel aan vervanging toe…een béétje pimpen die handel!


Gauw naar huis.
Intussen kreeg ik bericht dat de jongens kampioen waren geworden, dus sjeesde ik, op mijn nieuwe fietske, naar de supermarkt voor kinderchampagne én stopte ik meteen even voor nieuwe handvatten bij de fietsenmaker.
Terug naar huis voor schoenen en sokken voor O’tje en weer door naar de voetbalclub.
Daar waren de kampioenen nét aangekomen…🏆

Broodjes frikandel en wat te drinken voor de mannen en daarna naar huis.
Toen dook ik toch éven mijn huisje in voor een dutje.
Een half uurtje maar, want daarna moest ik alweer tellen bij de basketbal!

Na de wedstrijd haalde Paul haalde frietjes en sprong ik gauw onder de douche en ging met B in het huisje op bed liggen.
Al snel vielen we in diepe slaap.
Helemaal kapot!

Vanmorgen sliepen we uit, deed ik honderdduizend wasjes en wat strijk. Vanmiddag gingen we naar oMariet om haar oude bed op te halen.
Dat mochten wij hebben , want zij kreeg een nieuwe springbox…ehh boxspring!

Daarna weer naar huis, ons oude bed fotograferen, afbreken, naar beneden sjouwen én het “nieuwe” bed weer naar boven slepen.
Met die hitte ja.
Maar het staat hoor!
We zijn er hélemaal blij mee.

En nu maar hopen dat ik na 20 jaar eens zonder rugpijn opsta!
Duim je met me mee?🤞

Ondertussen had ik ons “oude” bed op gratis weggeven-site gezet en nog geen 2 uur later was het door 2 mannen opgehaald.
Hoppaaaa.
Weg ermee!
Scheelt ons weer een ritje stort en een hoop gesleep en zij zijn er blij mee!

Zo.
Een paar dagen werken en dan lekker lang weekend.
Dan moet ik toch wel wat tijd voor miene Mooshaof vrij kunnen maken!
Wat ga jij doen tijdens dit lange weekend?


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *