Oli-elf!

11 is ie!
howly Oli frikandoli zég!

Onze vrolijkerd, bij het doorploeteren van je foto’s zie ik een heel blij mannetje.
Een trots kereltje. Die ervan houdt om zich te verkleden en te schminken. Niet gek dus dat je tegenwoordig nog altijd in een korte broek naar school gaat en dól bent op gekke sokken. Hoe gekker hoe beter. Gekke dingen met je lange haar vind je ook geweldig leuk!

Onze voetballer, want dát is je droom: voetballer worden. In Parijs. Óf Amsterdam. Dat mag ook.
En ja, dan blijft je wel gewoon op en neer naar Limburg reizen, dat wel… Je kan vól passie vertellen over je nieuwe trucjes die je jezelf aanleerde.. en je zou dat snoetje moeten zien wanneer zijn trucje tijdens de wedstrijd lukt!❤️

Jij nieuwsgierig mannetje, die zich niet zomaar voor de gek laat houden. Van de week vertelde je me dat het misschien wel handig zou zijn als je een apparaat zou bedenken wat plastic zou kunnen veranderen in water. Toen ik zei dat hij daar echt stéénrijk mee zou worden, zag ik de glinstertjes in je zwarte kraaloogjes.

Geld geef je niet graag uit.
Je denkt altijd heel goed na. Geeft geen geld uit aan onzin dingen. Je laat je broers de dure aankopen doen, wetend dat er over een half jaar niemand meer naar omkijkt en jij ermee kan spelen!

Hét is ook altijd zó aandoenlijk om te zien hoe lief je bent met kleine kindjes.
Je vindt ze ook echt zó schattig.
Iets wat ik zelf nooit bij jou zou verwachten.

Je probeert jezelf áltijd te overtreffen.
Je wilt persé die glibberige kikker durven vasthouden die we in de tuin vonden, vogeltjes of puppies. Wandelen met een hond vind je ook geweldig leuk!
Je geniet er echt enorm van..

Een pech vogeltje ben je wel een beetje en soms voel je dat zelf ook écht zo.
Een gebroken arm, prikkeldraad in je gezicht en een diepe snee in je duim…allemaal dikke pech.

Alleen spelen is iets wat je echt heel moeilijk vindt.
Tenzij het op de PlayStation of tablet is natuurlijk. Maar écht zelf spelen vind je lastig. Je probeert er altijd wel een broertje bij te halen. Nadat ik jou hierop heb gewezen probeer je hier zelf in te veranderen. Je wilt het gewoon kúnnen!

Je lievelingseten is aardappelen, groenten en vlees mét jus! Het is een genot om te hiervan te zien smullen wanneer je terugkomt van je voetbaltraining.

Niezen, neuspeuteren, onverzorgd eruit zien, kussen, knuffelen, uit iemands glas drinken of een likje van iemand anders zijn ijsje, je vindt het allemaal maar vies. Je laat je brood ook gewoon in de trommel wanneer er weer eens een klasgenootje vies niesde of in zijn neus peuterde..Zelf scheten laten vind je overigens wél fantastisch!

Schoolwerk maken doe je.
Maar wel op jouw manier en op jouw moment. Liefst met je lievelingsmuziek erbij.
Wanneer je er vandaag geen zin in hebt, sta je morgen wél een half uur eerder op en doe je het dan. Je kan heel goed inschatten wat je allemaal kan en ervoor moet doen..

Lieve Olivier.
Blijf zoals je bent.
Ik ben echt retetrots op jou!

Geniet van jouw feestje en jouw dag..

Ik maakte nog een leuk filmpje van je, van nul tot nu…. KLIK7 antwoorden op “Oli-elf!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *