Een mega drukke week en Festifallz voor deze oma…

Ow mèn!
Deze week was een drama, echt zó druk, niet grappig meer.

Mijn hoofd kon alle afspraken en dingen maar niet op een rijtje krijgen, waardoor er dus dubbele afspraken waren. Of iemand kwam iets ophalen en stond ik in de zeikende regen als hulptrainer op het voetbalveld. Man, ik bófte toch weer..

Maar dat soort dingen dus. Om gek van te worden.

Ook leuke dingen hoor! Ik ging namelijk weer zwemmen met mijn BBF! En dát was me toch effe lang geleden. Iets met een lockdown en grenzen dicht enzo. (zwembad ligt in België)

Och we waren helemaal in onze nopjes en knalden daar efkes 40 baantjes door het water. hoppá!

O’tje vindt het opeens helemaal leuk om te bakken en leert meteen wat begrijpend lezen… Twee vliegen in één klap, en hij heeft het zelf niet eens door

Gisteren was het echt zálig weer. Er werden wat takken van bomen gezaagd en wat vitamine D opgesnoven, want jeetje, ik bén me toch weer moé elke morgen. Ik merk dat zó goed in mijn lijf en aan mijn humeur. Nul energie gewoon. Dus ik zocht mijn lichtlamp maar weer eens op…

Gistermiddag ging ik naar Festifallz hier vlakbij. Ik moést en zou erbij zijn, ook al zei het programma van zaterdag me amper wat. Ik had gewoon écht behoefte aan een feestje!

Er zouden wat vriendinnen en collega’s gaan, dus die kwam ik al gauw tegen.

Maar ik voelde het niet…het meest gezellige vond ik het samen kletsen buiten in het zonnetje, maar daar hoef ik niet zo’n duur kaartje voor te kopen.

Ik vond de sfeer niet gezellig, héél druk (niks meer gewend), het geluid was super slecht en de bands vond ik persoonlijk ook niks. Om 21.30 uur belde ik Paul om me op te halen en was ik blij dat ik weer lekker met mijn mannen op de bank hing…

Ik word oud geloof ik…

Vandaag deed ik lekker veel wasjes die heerlijk in het zonnetje konden drogen. Zó fijn is dat!

We ontdooiden de diepvries en gooiden alles vanmiddag op de bbq wat ons lekker leek. Wat verdwaalde pizza’s, kipkluifjes en burgers.

Opgeruimd staat netjes!

Ook haalden we álle playmobil naar beneden en begonnen met het uitzoeken en probeerden we alle sets weer compleet te krijgen.

Een mega-klus!

Maar we zijn een heel eind gekomen!

En zoals altijd: wanneer je iets wilt verkopen of wegdoen, gaan ze er opeens heel hard mee spelen…

Ik deed met Otje nog een rondje boodschappen, flanste nog wat kaastosties in mekaar. Gegeten hadden we immers vanmiddag al…

Ik streek alle was weg en Paul verschoonde ons bedje.

Zó! Wij zijn weer klaar voor een nieuwe week.
Komende week een stuk rustiger dan afgelopen week, maar in het weekend hebben we feest, want we hebben dan een jarige hier in huis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *