Gezellige dates, een rondje Maastricht en dreutelen in de Mooshaof..

Is Woensdag lakte ik mijn nageltjes maar weer eens in olijke kleurtjes. Noem mij gek maar ik kan hier écht blij van worden..

Donderdag hadden we een date met die lieve E en haar zoontjes.
We spraken af bij Ijsboerderij Gommers. Deze stond al eeuwen op mijn wishlist maar nooit toe gekomen..

Vandaag wel dus!
Er is ook een maisdoolhof bij.
En kijk eens wat een leuke vorm! Maar de jongens waren zó druk met spelen en wij met bijkletsen dat er van dat doolhof helemaal niks gekomen is. Dus moeten we nog eens terug. Zo simpel is dat!

‘s Avonds aten we wortelenstampot. Heerlijk zomers maaltje toch?

Vrijdagochtend was oma Coosje al vroeg bij ons want Paul mocht voor de 3e keer aan zijn oog geopereerd worden. Dit keer in Maastricht. Altijd een beetje spannend dus..

Hét weekend was vrij rustig dus. Vriendin D & co kwamen op visite. Dat was zó lang geleden en dus súper gezellig en veel te snel voorbij..

Zaterdagavond was éindelijk mijn BBF weer in town dus deden we even een drankje in de plaatselijke kroeg..

Die overigens al om 22 uur sloot, terwijl we er pas om 20.30 kwamen. Maar dat mocht de pret niet drukken. We mochten zelfs op ons gemak ons drankje leegdrinken.

Zondag kwam oMariet op bezoek en ze bracht een heerlijke aardbeien vlaai mee. En ondanks dat ze haar zondagse schoenen en kleren aan had, stond ze een uur later toch heerlijk in de Mooshaof te dreutelen. Samen wortelen ontdekken en aardappelen rooien..❤️
De Mooshaof begint zijn vruchten af te werpen! Zó leuk!

niets zo leuk als hartjes aardappels vinden!

Vanmorgen startten we de dag zónder tablets of andere apparaten. En is verbaas me er steeds weer over hoe snel ze dan opeens zelf weer écht gaan spelen. Heerlijk om te zien

O’tje bedacht om slijm te maken. De rest sloot vanzelf aan…

‘S Middags hadden we een spontane lunsjdate met mijn BBF en A.

Tja en zo komen we onze vakantie wel door….

Langzaam aan zeker ziet het er naar uit dat we dit jaar éindelijk weer naar ons o zo geliefde Frankrijk kunnen gaan. Ik kan het bijna niet geloven…

Fingers crossed🤞!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *