Éindelijk vakantie!!

Nou.
Poeh zeg.
Ze heeft vakantie hoor!

Afgelopen vrijdag hadden we hier met collega’s een gezellig afsluitfeestje.
Fijn dat dit na zo’n gek schooljaar toch samen kon!

Zaterdagmiddag mocht ik mij melden voor mijn tweede vaccinatie. Al heb ik wel een paar weken flink zitten twijfelen of ik deze wel zou nemen. Ik hoorde opeens zóveel vrouwen met hormonale klachten. Nou. Ik had óóit een spiraaltje met hormonen en geloof me als ik zeg dat ik het erg een paar weken later weer uit heb laten rukken.
Ik was zó mezelf niet…

Ja en daar had ik nu dus ook geen zin in nee.
Maar ja, ik heb het tóch gedaan, die vaccinatie. Niet alleen voor mezelf. Maar ook voor jou. En jou. En jou…

Enniewee. Ik had ook nu nergens last van, dus toen Grote Zoon klaar was met werken konden we met z’n allen naar de 18e (!) verjaardag van mijn “neefje”. Jeetje….18!!
Maar hoe gezellig was het om ze weer te zien en even bij te kletsen!

Zondag deden we niet veel soeps. Alhoewel…. we gingen met z’n allen mountainbiken! Jaja.
Én door de zeikende regen terugkomen.
Wij kunnen dit…💪

Vakantie.
Ik moet er altijd een beetje “inkomen” en vooral het me niet schuldig voelen dat ik vakantie heb en mijn wederhelft nog moet werken..

Ons vakantie-wensen-lijstje hangt alweer op de koelkast en nadat ik elke dag de weersvoorspellingen check, bepalen we daarna de activiteit.. of juist gewoon een dagje thuisblijven. Dat is ook wel eens nodig!
Maandag zou het in de loop van de middag gaan regenen dus voordat we weer úren achter onze apparaten zouden hangen, pakten we ons op en gingen we naar het strandje in Ophoven. Eerst ook om te kijken of het daar wel begaanbaar en veilig was na al dat hoge water. Maar de groene vlag werd gehesen voor de dienstdoende redder.
We hadden het rijk voor ons alleen. Hoe zalig was dat!
Niks geen regen. Af en toe een wolkje ja.
Ik stuurde stiekem een berichtje naar de mama van een vriendje van O’tje. En een uurtje later speelden ze samen. Zalig om te zien!

Bizar ook om te zien hoe het er een week geleden hier uit zag… niks meer van over. Alles kapót.. zo triest

Gisteren hadden we geen plannen. Alleen even naar de fietsenmaker. Daarna kibbeling op een bankje bij de kerk. ‘s Middags kwamen OMariet en mijn oom op visite. Zó leuk als iemand helemaal enthousiast wordt van je huis en tuin!❤️

Vandaag zouden we éigenlijk naar de skatebaan gaan, maar ik reserveerde tickets voor het buitenzwembad in Roermond.
Vandaag en morgen zouden de laatste dagen met goed weer zijn.. (al is daar ook geen peil meer op te trekken de laatste tijd)

Het liep als een geoliede machine. Twee smeerden de broodjes en de rest trok de koelbox onder het stof vandaan en vulden deze..

En mensen.
Het was er echt fantástisch leuk! Supergoed onderhouden en netjes daar.
En ik heb daar heerlijk oude herinneringen aan vroeger op zitten halen daar.
Ruim 35 jaar geleden kwam ik daar élke dag. Eerst met mijn ouders en broer en daarna met vriendinnen (en leuke jongens🤗)

De jongens (en ik) hebben echt genóten vandaag! Samen zwemmen, van de glijbaan, in het golfslagbad en van de springplanken. (Zij dan, ik niet)

We waren er van 10.30 tot 17.30. En die uren zijn echt voorbij gevlogen.
Een dag met een gouden randje!
Zó fijn..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *