Alweer juli en nog éven doorbikkelen…

Nou. Ondertussen is het gewoon al juli en hebben de boys hier gewoon al zomervakantie, wat meteen altijd ook weer wat gepuzzel oplevert. Met dank ana de oma’s en een thuiswerkdag redden we het dit jaar gelukkig weer.

Elk jaar weer denk ik: oh mijn god: hoe kríjg ik die weken met die kids om?!

De laatste schoolweken zijn ze meestal geïrriteerd, moe en simpelweg aan vakantie toe!
Hoe fijn is het dan om te zien dat ze nu pas na 10 uur hun bed uitrollen. Wat een zaligheid!

De laatste schooldag had ik met een andere mama een klassenfeest voor O’tje zijn leerjaar georganiseerd. Een groot succes, compleet met quiz en een hoop buitenspelen. Na al die Corona-shizzle was dit een mooie afsluiter van een behoorlijk intensief jaar..

Op mijn werk waren er ook allemaal superleuke dingen te doen, bingo met de hele school. Wij zaten voor de laptop en showden de balletjes voor de camera. Onze koppen groot in beeld op de Digibord in de klassen. Superleuk was dat!!
Ook hadden we een pingpongtournooi én een Azc-run.
Súperleuke activiteiten allemaal! De leerlingen hebben genóten.

Het weer is ook niet echt om blij van te worden, maar toch ploensen we hier regelmatig even het zwembad in. Zó fijn..

Afgelopen donderdag waren we met z’n allen in de stad en doken we spontaan het sushi-restaurant in. Zo heerlijk dat de jongens het nu ook zó fijn vinden. Ik kan daar echt zó van genieten…

Wij mochten Paul zijn tweede drankje kiezen en zochten een pul bier uit. Die kloekte hij stoer leeg en was daarna nóg grappiger dan hij al is.. we waanden ons bíjna in een of andere deutsche Stube..

Vrijdag haalde ik de kids op bij oma Coosje. Hoe zalig is dit dan om aan te treffen..

Overal zie je mensen weer uitstapjes maken, terrasjes pikken en zelfs op vakantie gaan. Ik zit nog ergens in een tussenfase. Stíkjaloers op die mensen die overal gaan en staan. Ik wil óók, maar ook weer niet. Ik weet t allemaal niet hoor… ik heb gewoon zin in een feestje. Even lekker dansen. Of naar de zee te gaan. Even eruit.

Afgelopen week gingen Paul en O’tje naar de bios. Even quality-time samen..

Vandaag had ik gereserveerd bij E-village, een game-hal. Élke keer als we er langs rijden op weg naar oma Coosje roepen ze dat ze er wel weer eens naartoe zouden willen. Mijn BBF & kids waren er ook.

Zó leuk om er even uit te zijn. Even iets anders dan thuis..

Nog 2 weken doorbikkelen, dan heb ik ook vakantie. We gaan maar weer eens een to-do lijstje maken….

Maar vandaag voelde éven als een beetje vakantie. Ondanks alle klusjes thuis. De jongens maaiden het gras én hebben een nieuwe hobby: koken!

Ideaal dus, aangezien ik nog áltijd geen keukenprinses ben…

2 antwoorden op “Alweer juli en nog éven doorbikkelen…”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *