Zal ik eens even vertellen…

Och hemeltje. Wat zit ik deze blog toch lekker te verwaarlozen hier hè? Ja mensen.
Instagram.
Dáár is ‘t te doen tegenwoordig. Voor mijn generatie dan. Daar knal ik mijn dagelijkse dingetjes op. Tegen de tijd dat ik het hier neerpen is het alweer oud nieuws zeg maar.
Maar toch. Er zíjn ook menschen die geen insta hebben…..

Zal ik dan maar vertellen over al die vogeltjes die ik dagelijks in de kippenren vang en bewonder. En mezelf enorm dapper vind dat ik dat überhaupt durf..

En zal ik vertellen dat de jongens het zwembad weer opgezet hebben en ik er weer erg verbaasd over ben dat ze dat samen zo goed kunnen..

Óf zal ik het eens hebben over die stokoude social deal die ik nog had liggen en dat ik braaf had gereserveerd , maar we woensdagavond in het betreffende restaurantje alleen maar klussende mensen aantroffen?
En dat we toen uit ellende maar ergens anders gingen eten. En dat het eten daar er verrassend lekker was?

En dat vrijdagavond de restaurantklussers klaar waren en we wél bij het restaurant konden eten? En we er bijna als eregasten werden ontvangen? Dat soort dingen. Dat maken we mee hier..

Of zal ik het hebben over de nieuwe ID kaart die we voor O’tje gingen aanvragen? Braaf pasfoto’s gemaakt. afspraak bij de gemeente gemaakt Álles onder controle.
En dat we toen bij de balie én de handtekening van de papa én een kopie van zijn ID nodig hadden.?!

Dat dus..

Óf dat ik donderdagavond dé impulsaankoop van het jaar deed, terwijl ik éigenlijk alleen maar een strijkplankovertrek nodig had?
En we nu dus een ultrahippe sodastreamer op het aanrecht hebben staan?
En ik dus niet weet wat ik ervan vind?

Onze voetballerkes hadden zaterdag een feestdag van de voetbal met een hoop springkussens en waterspellen. B nam een vriendje mee.
Ze hebben echt een tópmiddag gehad!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *