Over mijn steek-je-kop-in-het-zand-methode en de chicken-Run…

Nou. Mijn steek-je-kop-in-het-zand methode wat betreft tante Cor werkt ook niet geweldig.
Ik heb dus de taktiek bedacht van : ik zie wel wanneer we weer vrijheid krijgen, maar zo geschiedde dus dat ik via via er gisteren pas achterkwam dat mijn geboortejaar , 1974, dus allang een vaccinatie-afspraak had kunnen maken!
Man man. Dus ben ik 19 juni de sjaak. Laten we er maar het beste van hopen. 🤞

En mensen.
Wát een zalig weekend was dit zeg. Gisteren gingen de BBF en ik een dagje shoppen in Eindhoven en daar zaten we dus ganz gemütlich op een terrasje onze lunch te smikkelen. Man man wat was dat fijn zeg…

Na al dat shoppen reed ik nog gauw naar mijn persoonlijke bamboe-leverancier, also known as oma Coosje…

Ik had me weer iets in mijn hoofd gehaald om mijn bloementuintje-to-be kip-vrij te houden.
En kijk hoe nice!

Jaja.
Dát ziet er effe netjes uit hè?
(Ik zal dan maar niet zeggen dat er een uurtje later daar een dikke haan met zijn meisje uitgebreid hun middaguur lagen te doen hè?…#missionfailed)

Ook zal ik het maar niet hebben over die scheur die ineens in mijn dierbare hangmat zát nadat de jongens erin hadden gestoeid. En dat ik toen uit pure frustratie gewoon een nieuwe bestelde. Met rood en roze. En tegelijkertijd ook een setje gekleurde vliegengordijnen voor in mijn Peperkoekhuisje. En dat ik me meteen ook weer irriteerde dat je bij B. O. L. ook niks meer de dag na je bestelling in huis hebt. Das war einmal..

😢 toen er nog geen scheur in zat en ik er nog lekker in kon chillen en lezen…

Zo’n dag was het dus…

De jongens vermaakten zich vanmiddag (even dan) met wat waterballonnen en waren úiterst verbolgen toen we ze vroegen om alle stukjes ballon in het gras op te rapen.
Tót er een kip zo’n feloranje ballonnetje wilde opeten. Toen was er paniek natuurlijk.
Na een heuse chicken-Run hadden we het ballonnetje gelukkig te pakken.
Man man..

We gooiden vanavond wat lekkers op d’n Bbq en ik deed mijn wekelijkse c-test. Morgen gelukkig gewoon aan het werk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *