Pinksteren in de Peel

Nou dat Pinksterweekend viel me toch ook een beetje in het water zeg. Met uitzondering van gisteren dan, toen was het zálig buiten!

We vertrokken dan ook naar de Grote Peel voor een wandeling. Ik was er nog nooit eerder geweest maar jéétje wat is het daar mooi zeg!!

Wát een prachtig gebied. Een mooie nieuwe uitkijktoren, plaggenhutje, klimbomen en heul veul kikkers! Wij gingen op zoek naar kikkerdril, vonden het ook, maar hadden geen potje om het mee naar huis te nemen. Helaas. Want dat lijkt me zó leuk om die te zien groeien.

Na een drankje bij de aangrenzende speeltuin reden we naar een terras om daar lekker (voor t eerst) buiten te lunchen. Wát een verademing was dat. Supergezellig om er samen weer eens uit te zijn!

De jongens wilden nog even magneetvissen maar hadden niks gevangen. Van daaruit reden we naar oma Coosje, want we waren toch vlakbij.

We aten gezellig samen en toen we thuiskwamen kreeg iedereen een klusje zodat we voor de regen weer binnen zaten. Het gras werd gemaaid, onkruid geplukt. Alles weer netjes.

B en ik sliepen vannacht in het peperkoekhuisje. Dat blijft toch zó gezellig..❤️

Vandaag stond er weer een hoop regen op de planning, dus veel soeps hebben we niet gedaan eigenlijk. oMariet kwam op bezoek met lekker vlaai en speelde een potje bingo mee…

Dát was ons weekend alweer. Nog 1 dagje werken en dan heb ik alweer een dagje vrij. Wat een gekke weken zijn dit toch. Maar heej: mij hoor je niet klagen hoor!

Hoe was jouw Pinksteren?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *