Vakantie voorbij en toch nog veel vrij..

Nou. Die gekke vakantie is allang weer voorbij en ik was blij dat ik weer gewoon het dagelijkse werk-ritme kon oppakken. Al was dat natuurlijk maar van korte duur, want donderdag en vrijdag alweer vrij in verband met Hemelvaart. Dus die 2 werkdagen stelden ook niet zo gek veel voor.

In de vakantie hield met vooral wat uurtjes bezig met het digitaliseren van de oude familie- dia’s. Het apparaat was binnengekomen en ik kreeg er nog een superschattig kedootje bij! Zó lief!

Ik knutselde nog wat met kleine meisjes voor moederdag én liet mezelf lekker verwennen die dag. Ook werden de oma’s niet vergeten natuurlijk!

En deze zelfde dag was het tijd voor de eerste ploens in Het Paradijs. Een béétje koud nog, maar daar hadden de kids totaal geen last van!

Woendsdag hing ik lekker wat wasjes buiten. Ik word daar toch zo blij van. Ook haalde ik nog wat roze bloemetjes voor in de tuin.

Donderdag was de dag van opa Bert’s verjaardag. Hoe fijn is het dan om deze gezellig samen door te brengen. De kids in het water en de mannen klusten wat in Het Paradijs.

De rest van de dagen rommelde ik wat buiten in de tuin en vluchtte ik weer naar binnen voor de zoveelste regenbui. Wat een zeikweer is het zeg…

Gisteren sloten we de dag of met het maken van pizzaatjes. Dat blijft altijd gezellig en de herinneringen aan Sinterklaas kwamen opeens bij de kinderen naar boven. (normaal eten we dit op pakjesavond)

Ondertussen hou ik me bezig met de Mooshaof en poot ik al mijn babies buiten in de volle grond. Hoe heerlijk is het om te zien dat de tuin weer ontploft is. Alles groen en alles in bloei. Zó heerlijk!

ik ben weer buiten! Wat doe jij?

2 antwoorden op “Vakantie voorbij en toch nog veel vrij..”

  1. Ook hier staat de tuin weer in bloei! Heerlijk! Seffens leveren ze sushi, ook heerlijk! We hebben toch wel wat gemeen 😜

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *