Mijn to-do lijstje slinkt…

Oehhhhh. Heb ik er toch gewoon zomaar al een week mij-vakantie opzitten! Ik geniet van onze tuin die zich als een vlinder ontpopt. De kleurenpracht van alle bloesem en bomen die opeens groen worden. Ik geloof dat dit wel echt mijn fijnste seizoen is.
Langer licht buiten.
Meer energie.

En zo had ik opééns puf en zin om het grootste to-do punt van mijn lijstje af te vinken: het afbranden/schuren én schilderen van de ramen én deuren van het Peperkoekhuisje.

En zo stond ik dus zondagochtend om 9 uur al ramen af te branden..

Voordat ik het in de gaten had was het al 14 uur en zat de eerste grondlaag erop. Wát een verschil!

Zó! Dát ziet er prachtig uit zo!

Maandag begon ik aan de tuindeuren en ook met dát resultaat ben ik zó blij!

hoé mooi!

Dinsdag was het koningsdag en hád Paul ook vrij. Ik schilderde de deuren nog eens…

Paul sneed ruitjes op maat en ik kitte ze de dag erna in de tuindeuren. Het huisje wordt elke keer weer een stukje mooier….

Donderdagavond gingen we met z’n allen shoppen, maar toen we rond 18 uur in de stad aankwamen haalden veel winkels hun reclameborden binnen om te sluiten. Gelukkig waren er wel nog wat winkels open en waren we allemaal blij met onze nieuwe aankopen…

Vrijdagochtend ging ik bij OMariet op bezoek. Zo gek om er een keer zonder de kinderen te zijn. Gewoon even écht samen kunnen praten. Superleuk!
In de kasten kwamen we de dozen met oude dia’s tegen. Ik nam een klein zetje mee naar huis om te kijken hoe ik die kan digitaliseren… een online vriendinnetje stuurt me binnenkort een apparaat. Hopelijk gaat het daarmee lukken. Dan zou echt superleuk zijn!

mini Linda…. hoe schattig!

Op de terugweg stopte ik bij een tuincentrum en kocht ik mooie (roze) klimplanten. Ik vind de muur aan onze oprit zó kaal sinds de oude (wiebelende) appelboom is omgezaagd. Hopelijk over een paar jaar een hoop roze bloemen tegen de muur!

gisteren ook nog lekker in de Mooshaof gewerkt en nog wat stekjes buiten geplant. Ja en ik weet dat je tot ná ijsheiligen moet wachten ja, maar ik ben zó lekker ongeduldig…

Vandaag pootte ik mijn baby-pannenkoekjes in vrolijke potjes en zette B hiermee aan de straat. Hij vond het superleuk en heeft zich hiermee een aardig zakcentje verdiend! Maar zeg nou zelf, wie zou er nou geen plantje bij hem kopen?

mocht je dus ook nog een plantje willen? Stuur me gerust een berichtje..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *