After Pasen en sneeuw op komst..

Die maandag na het feestweekend moest er natuurlijk gewoon weer gewerkt worden en kwam oMariet oppassen. Het was al ruim een jaar geleden dat ze dit voor het laatst deed. Terwijl ze altijd zó graag samen zijn. Te bizar voor woorden eigenlijk.

Ons tuintje begint er weer enigszins toonbaar uit te zien, op die berg bladeren na dan. Maar ook die werd in zakken gepropt en afgevoerd. Zó fijn!

Dinsdag was het zó heet dat de jongens nog nèt niet het zwembad wilden opzetten, maar dat scheelde niet veel. Een verkoelende sproeier werd het uiteraard wel, want stíkheet.. De parasol werd ook weer uit het stof getrokken.

Ijsjes werden er ook gekocht én toen Grote Zoon zijn ortho-date woensdag klaar was, aten we ook ijsjes. Want die ijszaak zit bijna ín het pand van de orthodontist. Dus die kún je gewoonweg niet negeren.

Ik nam een ijsje met een bolletje after-eight ijs. Iets wat de kinderen dus totáál niet kennen he? (en vies vinden dus).

Ik slingerde de bbq aan en ik verdiepte me daarna in de wereld van wél toonbare en betaalbare tuinstoelen, want die oude witte hartman-varianten ben ik echt zó kotsbeu.

Ook had ik woensdag een shop-momentje bij C&A, maar daar vond ik niks naar mijn goesting. Niet veel verder was een opheffingsuitverkoop waarbij álles €10 per stuk kostte. Maar ja: geen afspraak… maar na het noteren van naam en telefoonnummer mocht ik tóch naar binnen en een uurtje later later liep ik met een berg vrolijk gekleurde kleren naar buiten. Hélemaal geslaagd dus! Ik was zó blij..

Donderdagavond keken we The Passion. Dit jaar vanuit mien sjtad Remunj. Ik vond het echt práchtig. Zúlke mooie beelden van de stad. Ik voelde me trots.

Vrijdag hadden we een soort van Paasontbijt voor de leerlingen en begon ik dus al vroeg aan mijn eerste stuk kerst..ehh paasstol. Daarna hadden we buiten-kledingmarkt en werden er héél veel tassen gevuld met kleding voor leerlingen.

Zaterdagochtend om 8 uur stond ik , met half ut durp, bij d’n Jumbo voor de paasboodschappen. Pasen lijkt wel een nieuwe vreetvariant van Kerst te worden. Het leuke was dat ik deze knappe kerel daar tegenkwam. (Die overigens een taart voor zijn collega’s moet kopen, omdat hij blijkbaar zijn korte-mouwen-shirt aan moest, terwijl ik hem had gezegd dat ie zijn lange mouwen aan moest doen, want freaking kkkkkkkoud!

Dus zijn de taartkosten uiteraard voor mij…jaja. Dat zijn de nieuwe struggelingen die op je pad komen met een werkende zoon…

Zaterdag klusten we nog aan een dakgoot aan de garage, nog niet klaar, maar al héél blij mee. Want regen op komst. Én sneeuw. Wie verzint toch zoiets?!

Met Pasen werden er eieren verstopt en gezocht. Ik verbaasde me erover dat de jongens dit leuk blijven vinden. Zo leuk, dat ze na het ontbijt zelfs de eieren weer voor elkaar gingen verstoppen.

Toch is het altijd érg gezellig, zo samen ontbijten. En daalt er altijd een warm wolkje van geluk over me heen..

Pasen voorbij en een paar dagen sneeuw (en veel regen) op komst.

April doet wat ie wil. Maar met zon was ik toch wel een stuk blijer geweest…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *