2 weken en een hoop getimmer..

Jeutje. Mijn laatste blog is alweer van 2 weken geleden! Het gefeest is allang voorbij en de herfst heeft zijn intrede gedaan. Korte donkere dagen met vallende blaadjes zijn er nu.
De ochtend na het feestje hadden we nog we leuke verrassing en zaten we om 10 uur met z’n allen in de ontbijtbios! Súperleuk!

Een week vakantie voor mezelf zat er ook nog tussen. Ik vond het maar raar en kreeg niks gedaan voor mijn gevoel.

Vriendinetje R met haar kaboutertje kwamen op bezoek en ik trok na 2 jaar éindelijk weer eens mijn zeefdrukset uit de doos.

En als ik dan eenmaal aan het freubelen ben, ben ik meteen ook niet meer te stoppen. Al snel kwamen er berichtjes van mensen die het ook wilden leren. En met die berichtjes kwam de energie voor het Peperkoekhuisje ook weer terug.

Paul werkt thuis en bij Grote Zoon op school waren nogal wat docenten positief getest en was hij daardoor ook veel thuis..

Dus deden we af en toe een wandelingetje samen. Exact 1 x om precies te zijn.

Collega K kwam een middagje zeefdrukken, wat natuurlijk súpergezellig was!
Ik had voor haar een verrassing gemaakt en volgens mij was deze kattenlover er érg blij mee!

Ik ging een avondje bijkletsen met twee liefsten en lieten sushi bezorgen. Een tópcombi was dit en voordat we het wisten was het middernacht..

❤️ Voor deze fijne momenten

Ik ging maar weer eens naar de kapper, want na de laatste verf/bleek poging was mijn haar zo kapót dat het allemaal afbrak. Dus zat er niks anders op dan het kort te knippen. Súperleuk deze coupe!

Het laatste deel boven de deuren van het Peperkoekhuisje werd dichtgetimmerd.. nu is het helemaal dicht!

Intussen was mijn vakantie voorbij en werk ik ook vanuit thuis. Paul om de opkamer en ik in de eetkamer. Dat gaat prima! Wel trok ik mijn lichtlamp weer eens uit de kast.
En ik heb geen idee hoé het werkt, maar ik kreeg weer wat energie en voelde me minder down..

Ik ruimde de knutselkast van de kinderen op en maakte wat mensen blij met de opgeruimde spulletjes.

Mijn lieve thuiswerk-collega fixte een superlekkere lunch voor ons beide …


Én hielp hij Grote Zoon met zijn spreekopdracht van frans.. dit omdat ik zelf steeds de slappe lach kreeg..

Ik spotte via marktplaats een leuke kachel hier in ut durp en stond deze een dag later gewoon in het Peperkoekhuisje te pronken.
Hoe tof is deze!

Intussen timmerden we in de avonduren aan de geïsoleerde zijwanden van het huisje en begint het nu van binnen een beetje op een bierstube te lijken…het liedje van Heidi gaat nu niet meer uit mijn hoofd..

De jongens rommelden er ook wat rond en maakten wat wall-art…

Afgelopen donderdag haalden we oliebollen en dronken we warme chocomelk toen Grote Zoon helemaal natgeregend thuiskwam…

En timmerden we ‘s avonds nog even…

Na een dagje schoolspullen in een zeecontainer sjouwen was ik ‘s avonds hélemaal kapót en was ik blij dat ik mijn oogjes open kon houden bij The Masked Singer.

Voor de jongens is het herfstvakantie en de Belgische minister besliste nog even snel dat deze een week verlengt gaat worden. Joe!✌️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *