Party- Lasergame!

Afgelopen zaterdag was O’tjes kinderfeestje. Het originele plan om naar E-village te gaan ging wegens de nieuwe maatregelen helaas niet door, maar om het hele feestje te cancellen vonden we ook een beetje sneu. Dus zocht ik naar een leuk alternatief. Bést lastig voor tieners. Zéker als je het thuis moet doen..

Al gauw kwam ik uit bij 123FUN.nl voor het huren van laserguns. En toen ik zag dat het droog zou blijven, waren ze snel besteld…

Donderdag besteld en vrijdag na 15 uur kon ik ze al ophalen bij een post-NL punt hier in ut durp. 1 voordeel: ze hoefden pas maandag weer teruggestuurd te worden. Hoé tof is dat?! (In de doos zat trouwens meteen ook een retourlabel, dus ik hoefde het alleen maar af te geven bij POST-NL en klaar!)

Het zat in een stevige plastic doos. In de doos zaten 10 guns (ik bestelde er 2 extra), 10 teamlintjes, 2 interactieve targets, fluitje, handleiding, oorkondes, scorekaarten én extra batterijen.

Je kon verschillende spel-varianten spelen. De kinderen verzonnen eigenlijk zelf wat ze het leukste vonden..

We hadden het feestje kunnen verzetten naar de avonduren, dus fikste ik eerst wat frietjes en hamburgers voor de feestvierders in elkaar.
Met gevulde buikjes gaat het áltijd beter!

Paul had zich buiten uitgeleefd met pallets en camouflage/dekens.
Het zag er echt súpertof uit.
Vuurtje aan, huisje van binnen verlicht.
Perfecte locatie zo!

Ach weet je wat? Ik flans nog even een filmpje in mekaar van het feestje.
Áltijd leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *