Daar gaan we weer…

Ik moet er toch echt weer erg aan wennen hoor. Korte dagen. Snel donker. Weinig puf om iets te ondernemen. En dan die corona-shizzle weer. Ik trek het allemaal niet zo lekker, maar ik ben vást niet de enige..

Weer een verjaardag op komst en ik voel de teleurstelling van onze bijna tiener onderhuids borrelen..Kán er wel een feestje gehouden worden? En een kinderfeestje? We gaan het zien.

Het spontane is eraf. Dat is zó jammer.
Je spontaan bedenken om te gaan uiteten, naar de bioscoop of whatever. Alles moet van te voren gereserveerd en gepland worden. Ik vind dat jammer..

Mijn wekelijkse zwemsessie met mijn BBF kan ook al niet meer doorgaan. Want ja, het is géén noodzakelijke verplaatsing he?

En nu kan ik, net als waarschijnlijk héél veel mensen die het wél doen, gewoon naar dat zwembad gaan en doen alsof ik gek ben. Maar ja. Ik hou me toch graag aan de regels/voorschriften. Al heb ik geen idee wat goed of slecht is…

Maar ik word toch wel heul boos als ik lees over illegale feesten in loodsen en dat er dan niet eens boetes worden uitgedeeld…

Ik weet het niet hoor.
Mensen gaan liegen of niet de waarheid spreken over wat ze doen of waar ze zijn geweest.

Zich tóch verplaatsen naar de brandhaarden en verzwijgen dat ze koorts hebben en toch gaan werken.

Gisteren was ik met Grote Zoon en O’tje shoppen. Daar stonden hele rijen buiten bij de winkels te wachten. Wij droegen braaf ons mondkapje, maar er waren er ook zat die dat niet deden.

Maar het was niet leuk, vond ik dan.
Stikheet, onprettig en gewoon ongezellig zo. Maar de jongens vonden het fijn zeiden ze.
Grote Zoon is het inmiddels al gewend om dat kapje de héle dag op school te dragen.
Bizar dit allemaal…

Ook de nieuwe regels dat ouders niet meer bij hun kind naar de wedstrijd mogen kijken. Ik vind dat nogal wat.. zeker bij de jeugd. We hadden het er in de auto over samen. B zei: ik vind het écht jammer, want als papa langs het veld staat en roept, dan lijkt het nèt of mijn benen sterker zijn en ik alles véél beter kan! Ja! Dát heb ik ook, vulde O’tje aan.

Echt. Mijn hart huilde..

2 antwoorden op “Daar gaan we weer…”

  1. Zwemmen kun je toch ook in weert. Is wel belangrijk dat je blijft sporten zolang het kan. Daar krijg je ook een veel betere weerstand van .en dat is belangrijk in deze tijd. Sporten is goed voor lichaam en geest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *