Een mini-vakantie en tóch een beetje in Frankrijk..

Toen we woensdag een spelletje deden, zei ik tegen de jongens dat ze morgen hun logeertassen in moesten pakken. Dat we ergens anders zouden slapen. Maar verder was het een verrassing.
En nou zijn er 2 die absolúút niet tegen verrassingen kunnen, dus die vroegen me de oren van de kop over wat we dan gingen doen en of het ver was…

Donderdagochtend heb ik ze toch maar verteld dat we in Het Paradiijs bij oma Coosje gingen logeren en dat papa ook na het werk kwam om samen te eten.

B was zwaar teleurgesteld dat we niet naar Duitsland gingen. Geen idee waar zijn passie voor Duitsland opeens vandaan komt.

Enniewee. Een andere verrassing zou zijn dat we niet in de pipowagen zouden slapen, maar in de vouwwagen van schoonzus. En dát was natuurlijk vet cool.

Ze hadden er zin in en het verbaasde me dan ook niets toen het grut s’ ochtends met gepakte tassen naar beneden kwam.

Rond de middag reden we naar om Coosje en deden eigenlijk niks anders dan zwemmen, drinken, puzzeltje maken, zwemmen, drinken en ademhalen.. want poeh het wás me toch een portie heet zeg.

‘s Avonds gingen we met z’n allen eten bij Fusion. Een sushi-restaurant dat al en tijdje op mijn wish-list stond vooral ook om hun mooie locatie.

B, onze selfie- king maakte een foto van ons..

Na het eten ging Paul naar huis en gingen wij nog even disco-zwemmen…

De dag erna ging ik even naar Panningen en de rest van de dag deden we niet veel nuttigs eigenlijk. We besloten om nog maar een nachtje te blijven, want heej: wat moet je anders?!
B wilde graag met Paul mee naar huis en in plaats daarvan kwam neefje Luuk bij ons in de vouwwagen slapen.

Helemaal rozig van de warme dag schoven deze glimwangetjes hun bedje in…

En wat is het toch heerlijk wakker worden wanneer je meteen vanuit je bed zo het water in kan…( en niet bevriest)

oh en wat ís het toch mooi daar…!❤️

We pakten onze spulletjes in en reden nog even langs de lekkerste spare-rib-leverancier én haalden nog wat aardbeitjes uit de automaat..

Eenmaal thuis gooide ik meteen een wasje in ut massjien en plofte buiten op een ligbedje met een boek.

Dat duurde niet heel lang want het was echt té heet. Uiteindelijk legde ik een koel hoeslaken binnen over de bank en viel daar in slaap.

De jongens maakten mij wakker om naar een bbq bij vrienden te gaan… en met een bos zonnebloemen, een “ watermaloen”(aldus B) en flessen koud water togen wij naar hun mooie plekje…

En toen waren we tóch een beetje in Frankrijk… we kletsten, aten en speelden in de heerlijke boomgaard..

Dit maakte de pijn van het niet naar Frankrijk gaan een klein beetje draaglijker. De hele dag liep ik rond met de gedachte: nú zouden we onderweg zijn…

Het lijkt bijna een onmogelijke taak maar we hopen toch nog een paar dagen weg te kunnen gaan. Maar het zal lastig zijn want:

  • We hebben zelf geen grote tent & kampeerstuff om te kamperen.
  • Om het vakantie-gevoel te hebben zou ik wel graag naar het strand willen, maar daar wil je nu óók niet zijn met die drukte.
  • Én we willen niet belachelijk veel geld uitgeven én we willen niet naar zo’n vakantiepark..

Nogal wat eisen, dus ik vrees ervoor…

Maar wie weet komt er via via toch nog iets leuks op ons pad?
Laat het ons vooral weten als je nog iets weet!

Maar dan horen/lezen jullie het vanzelf wel weer!

2 antwoorden op “Een mini-vakantie en tóch een beetje in Frankrijk..”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *