Over het stille feestje, dakplaten en zeilen…

Vrijdag was Grote Zoon weer naar tienerwerking en had ik maar 2 boefjes om me heen. Ik maaide het gras maar weer eens en leefde me flink uit met mijn nieuwe mini-heggeschaar.

De jongens moesten natuurlijk meteen hun zuurverdiende centen uitgeven aan kleurige E-nummers.. Met z’n tweetjes gingen ze de jumbo in en kwamen ze niet veel later weer naar buiten…

Thuis ging het verder met kleurig gedoe. Kijk eens wat een lekker toetje!

O’tje wilde weer eens vlechtjes in zijn haar. Dus ging ik aan de slag. En kijk nou eens wat een knappe kop..

Zaterdag begonnen we aan de dakplaten van het huisje. De eerste plaat is altijd het lastigste.

Zaterdagavond had ik een silent-disco feestje met collega’s, Want heej; 6 weken zonder elkaar , dat kan écht niet!

Zo’feestje stond natuurlijk al mega lang op mijn wish-list. En zoals verwacht was het helemaal te gek! Ik lag natuurlijk veel te laat in bed en kon toen niet in slaap komen van de spierpijn in mijn benen en de muziek die nog doorgalmde in mijn hoofd. Om half 5 lag ik nog steeds wakker…

Maar goed. 4 uurtjes later stond ik wel mooi weer dakplaten te leggen! Hoppaaaa

En kijk eens hoe mooi dat eruit ziet! WOW!

Aan het einde van de middag hadden we verjaardag van ons “neefje”die 17(!) was geworden. Zó gezellig om elkaar weer eens te zien. Ik had ze zó gemist man!

Maandag ging Grote Zoon op sportkamp. Elke ochtend kennis maken met een sport en ’s middags hebben ze zeilles. En dat laatste is natuurlijk helemaal te gek!

Elke dag komt hij weer met nieuwe verhalen thuis. Práchtig!

’s Avonds legden we nog de laatste plaat op het dak. Van de linkerkant dan he? Deze moest op maat worden gezaagd. Maar kijk hoe mooi! We hebben van de andere kant ook alvast de eerste op maat gezaagde plaat erop gelegd. Om te kijken hoe het eruit ziet.

Mijn nachten zijn de laatste dagen echt bagger. Geen idee hoe t komt, maar ik lig elke nacht om half drie wat te koekeloeren in mijn bed. Gevolg: ovverdag ben ik helemaal brak en in plaats van aan de vermoeidheid toe te geven, ga ik toch maar door. Dus vermaakte ik me met spijkers en hout, en ruimde ik alles op, zodat Paul zijn auto ook weer onder de carport kan zetten. Top!

Ik lag vandaag zo’n beetje onder de brievenbus want ik bestelde gisteren nieuwe schoenen en was spontaan verliefd… Kijk nou hoe cute ze zijn!
Én ook nog eens matchend met de bank. Damn!

Rond 15 uur gingen we richting het water om te kijken of we Grote Zoon op het bootje zagen. En ja hoor, die hadden we al snel gespot!. En hij ons ook!

Het was echt superleuk om te zien hoe hij zich daar vermaakte… Het waaide vandaag echt superhard, dus zeilen was voor hun iets te heftig. Maar ze leerden allerlei knopen én veel peddelen!

Na het zeilen stopten we “even”bij het strandje om daar pas 2 uur later weer te vertrekken. De jongens wilden maar niet naar huis. Ze hadden het zó naar hun zin!

Van dakplaten leggen kwam vanavond niks meer dus. Maar raamkozijnen schilderen ging prima. Dus zette ik het grote raam ook in de grondverf en verfde de eerder geschilderde ramen voor de tweede keer. En kijk. Dát begint nog eens ergens op te lijken, niet?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *