Over varen, rondje ortho & kringloop en uiteraard geklus!

Na mijn dagelijkse wandelrondje vrolijkte ik mijn nageltjes wat op en bakte ik eitjes in het buitenkeukentje.
Daarna sprongen de jongens en ik in d’n auto op weg naar Roermond.

We waren helemaal klaar voor een hele leuke dag! We reden naar oMariet en pikten haar daar op.
Niet voordat we een portie tomatensoep naar binnen hadden gelepeld natuurlijk. Want die is nooit te weerstaan!

Om 14 uur moesten we ons melden aan de Roerkade. We hadden gereserveerd. Niet dat dat wat uitmaakte blijkbaar, want er werd niks mee gedaan of naar gevraagd. Enniewee. We mochten afrekenen bij de vriendelijke dame en ons plekje zoeken. De stoeltjes stonden met groepjes bij elkaar zodat ook mooi de 1,5 meter afstand gehouden kon worden.

Het vaartochtje duurde een uurtje denk ik. Veel te kort natuurlijk.
Ik had wel uren op dat water willen varen en rondkijken. Heerlijk al die bedrijvigheid op het water en om Roermond vanaf het water te bekijken.

We kochten nog een doos macarons en ijsjes in de hoop ons nichtje daar te zien, maar helaas was zij niet aan het werk..

Het idee om een keer een bootje te huren lijkt me ook wel érg leuk!
Óf meevaren met iemand die zelf een boot heeft. Dat zou natuurlijk een prachtig uitje zijn!
Jeetje. Wie weet leest er een iemand mee die zelf een bootje heeft met wie we een leuk tochtje mogen meevaren?
Dat zou natuurlijk fantástisch zijn!🙏🏻

Oh wacht. Daar hoort deze hashtag natuurlijk bij. #durftevragen

Dinsdag zwaaiden we met een aantal collega’s weer bussen met leerlingen uit die naar een andere locatie gaan. Maar echt. Het went nooit. Het ziet eruit alsof het een bus is naar een luxe vakantie-oord, maar het idee dat deze mensen hun hele hebben en houwen in 3 tasjes hebben zitten. Onwerkelijk. Op weg naar wéér een andere plek… niet wetende hoe of wat..

Ik deed een rondje door d’n Haof en spotte heel veel lekkere dikke bramen aan de struik. Maar om hierbij te kunnen, moest ik eerst even wat snoeien.. Sommige zijn lekker zoet, maar af en toe zit er toch stiekem een zure variant tussen.

Rond de middag werden de dakplaten geleverd. Nou ja, ik mocht zelf natuurlijk ook even meeslepen. Maar: ze zijn er!

Daarna hadden B en ik een date bij onze kapper. Altijd zo gezellig en fijn om daar weer met een frisse coupe naar buiten te hupsen..

Mijn lieve BBF vroeg of we daar kwamen eten. En daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Dus de rest van de avond brachten we daar door. De kids lekker in het zwembad en samen spelletjes doen. Ik vergat foto’s te maken. Geen idee hoe dat kan!?

Ja ok. van mijn hartjes tomaat op mijn hamburger, maar dat vinden jullie vast ook énig om te zien, niet?

Gisteren was ik heel lui en volgens mij heb ik éindelijk de vakantie-modus te pakken. De dag starten met series kijken in je bed. Hoe heerlijk is dat?

In de middag bracht ik Otje en B weer naar mijn BBF, want ze hadden het er de dag ervoor zó leuk gehad. En Grote Zoon en ik deden weer eens een rondje ortho. Ik dacht dat hij wel op z’n donder zou krijgen omdat hij zijn buitenboord-geval alleen ’s nachts draagt. Maar blijkbaar krijgthij de volgende keer toch zijn plaatjesbeugel aan de bovenkant. Geen idee of hij die buitenbeugel dan niet meer hoeft te dragen. Ik mocht niet meer naar binnen.. Maar goed, we zien het dan wel.

Aangezien de ortho zowat naast de lekkerste ijswinkel van weert zit, moésten we daar natuurlijk even binnenhupsen. En hoezéé: ze hadden er softijs met choco-dip. Daar had ik sinds 2 dagen opeens zó’n in in! Écht lekker!

We deden nog een rondje kringloop, maar vonden niet veel soeps. Ik verbaas met toch wel vaak over de topprijzen die ze vaak nog durven te vragen.

Vandaag mocht ik weer eens zelf koken, dus aten we wraps. lekker én snel klaar! Daarna konden we aan de klus. We hadden hout nodig, dus haalden we de originele dakplaten uit elkaar. En ja, dat was een behoorlijke klus! De jongens konden een centje bijverdienen door spijkers eruit te halen. 25 cent per spijkervrije plank. O’tje verdiende zich zo maar even €4,!
hopsaaa!

Mijn rug vond dat geklus gisteravond een beetje minder grappig, dus vandaag rustig aan dan maar..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *