Over de échte afsluiting, geklus en het voetbalkamp..

Ha! Met dat zwemwater kwam het dus gewoon wél goed he?
Wie had dat gedacht?
Ik niet in elk geval!

Woensdag was écht de laatste dag met de leerlingen en nam ik de jongens mee en leefden ze zich met z’n allen uit op de stormbaan. Daarna een ijsje eten, héél veel foto’s samen maken en dat was het..

Ik leverde ook mijn sleutels in.
En dat was gek. Heel gek, maar vooral zo onwerkelijk..

Donderdag pakte ik mijn computer en állerlaatste spullen in en reden we naar onze nieuwe werkplek. Huilen van ontlading in de auto. Maar het is goed. Kijk eens wat een fijne werkplek ik heb… Zó blij mee!

De nieuwe school was de afgelopen dagen natuurlijk volgepropt met al onze zooi natuurlijk, maar toen we naar huis gingen zag het er prima uit. Superfijn! Klassen netjes, dozen uitgeruimd. Mooi. Klaar voor een nieuwe start!

Vrijdagochtend was ik druk met de voorbereidingen voor het afsluitingsfeest bij ons thuis.
‘s Middags dronken we op school met z’n allen een glaasje bubbels én keken we samen de lieve filmpjes voor Martine. En toen opeens stond daar onze oud-collega uit Dubai in het lokaal!! Ohhh dat was zó leuk!
En ik was Zó blij dat ik éindelijk niks meer hoefde te verzwijgen of te liegen! 2 weken had ik zó moeten opletten wat ik zei en deed.

En toen waren de kantoorkutjes éindelijk weer samen…

Het feestje was echt helemaal gewéldig! En nog. Nog steeds geniet ik na. Iedereen geloof ik.

Het is goed zo. Een mooiere afsluiting hadden we niet kunnen bedenken!

Zaterdag zat ik hier wat te koekeloeren met mijn cola-light-kater. Wel alles van het feest opgeruimd, maar verder weinig nuttigs..

Gisteren weer aan het Peperkoekhuis geklust en nu zitten echt álle balken en delen erin.
Nu alleen de dakplaten nog..

Ik scheet echt 7 kleuren toen het voorste paneel erop moest, maar met een lange ijzeren staaf eraan, konden we het zo omhoog kantelen. Appeltje eitje..B zijn vriendje vond en vogeltje in onze tuin. Kijk hoe lief, de nesthaartjes zijn nog te zien .

Gelukkig konden we m later weer met zijn papa en mama herenigen…

Tja. En dan is het nu vakantie…

Deze 2 voetballertjes hebben deze week voetbalkamp en zullen zich prima vermaken.

Bij mij duurt het áltijd even voordat ik de vakantie-modus heb gevonden. En zo stond ik vanmorgen om 7.30 uur al te strijken.

Ach ja. Is dat ook al gedaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *