Eentje om nooit te vergeten…

Ik werd verrast met een ontbijtje van verse croissantjes, gekookte eitjes en verse jus. Wat ik overigens de dag ervoor zelf maar met de boodschappen had meegebracht.

De Moederdagbingo van O’tje die ik voor ‘m uitprintte lag een uur later in op het aanrecht met was afwaswater eroverheen. Verder maakte hij een ieniemini-hartjestekening met een vrouwelijke starwars-sticker . Waarschijnlijk omdat hij me daarmee vergelijkt. Anders zou ik het niet weten.

B las het versje voor dat ik laatst op school voor ‘m ophaalde en schoof de vrolijke last-minute-in-mekaar-geflanste-armband om mijn pols.

Grote Zoon had een schattig ultra mini doosje geknutseld met daarin oorbelletjes die hij in mijn kralendoosjes vond. Het andere kedootje dat via de juf was gekomen was weer eens verdwenen in de grote berg spullen op zijn kamer. Grappig hoe er steeds weer een “kwijt” kedootje is met Moederdag…

Gelukkig kwam het “verdwenen” kedootje weer te voorschijnlijk en kon ik het gouden puzzelstukje aan mijn sleutelbos hangen…

We sprongen allemaal onder de douche en vertrokken naar mijn moeder. Die had maar 1 Moederdag-wens: mooie nageltjes!

En zo vertrokken we met mijn gellakjes, uv-lampje, handschoentjes en een bloemetje naar haar toe.
Ze was Zó blij om ons weer in ons huisje te hebben. Knuffels moesten helaas achterwege blijven, maar mocht te pret niet drukken.

En kijk haar daar nou effe een poosje stralen. Mijn knappe mama!

Ze was zó heppie en rende meteen naar de slaapkamer om haar nieuwe, open schoentjes aan te trekken. Zó leuk! Mijn hippe mama.

Daarna reden we verder naar oma Coosje die ook súperblij was met ons bezoekje! We gingen met z’n allen onder de overkapping zitten. En toen we net daar kwamen kwam de rest van de familie ook. Zo konden we toch gezellig samenzijn én op afstand blijven. Én konden de neefjes en nichtje even lekker samen voetballen en verder werken aan hun hut.

Toen we thuiskwamen waren we allemaal helemaal gaar. Niet meer gewend aan zóveel prikkels om ons heen.

En toen om 20 uur nog geen sushi was bezorgd (waar ik op hoopte), heb ik maar wat pizza’s opgewarmd.

Moederdag 2020: eentje om nooit te vergeten…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *