We waanden ons even op de camping in Frankrijk dit weekend…

Het weekend was weer lekker rielekst. Eigenlijk kan ik daar wel aan wennen hoor, geen gesjees of broodjesgesmeer voor een of ander voetbalploegje..

Het weekend beginnen met een beschuitje met aardbeien.. een betere start kun je je niet wensen toch?

De grote mannen reden een rondje langs de oma’s om daar lieve briefjes én bloemen af te geven…mét gepaste afstand uiteraard…

O’tje zette zich nog maar eens achter de laptop voor zijn dagelijkse typles.. hij zag dat hij ook al een proefexamen kon proberen. Dus dat deed ie.. dat haalde hij en daardoor kon hij óók een examen doen. Na enige twijfel wilde hij het tóch proberen en verrèk: hij haalde gewoon zijn diploma!!!
Zó gaaf! En Zó blij was ie!!!
Nooit. Meer. Typles!!!

Voor de rest was het een rommeldagje. Niks bijzonders eigenlijk.. Oh jawel. Ik zaaide gras. In de hoop dat ons gras groener wordt dan dat van de buren😂

Zondag was het een druilerige dag. In het begin althans. Lekker binnenzitten en lezen of filmpjes kijken .

In de middag werd het toch nog lekker en kwam het zonnetje te voorschijn. Ik rommelde wat in de moestuin en haalde met B wat boodschappen voor het avondeten.

En tijdens het koken waanden we ons weer even op de camping in Frankrijk met een pruttelend potje boven een vuurtje. Een tijdje later was het stoofpotje klaar. Echt zó zálig!!!

De kids mochten weer een beetje op tijd naar bed. De vakantie is voorbij, morgen weer aan de slag!

Mijn mailbox stroomde vól met huiswerk voor Grote Zoon en B. Voor O’tje niks…..

Ik merk dat mijn irritatie-level nogal hoog ligt wat communicatie tussen juf en leerling betreft. Maar ik probeer het naast me neer te leggen….

Ik merk dat ieders irritatielevel erg hoog ligt. Mensen raken lichtgeraakt, jaloers op wat anderen wel mogen. Dat soort dingen… maar goed.

Het zal allemaal wel goedkomen. Ik doe mijn bést met en voor mijn mannen. Meer kan ik niet doen…

Wij waren er weer klaar voor vanmorgen!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *