Het quarantaine-uitje van deze week…

Och ménsen. Het is toch te zót voor woorden he? Zit ze héle dagen thuis en heeft ze niet eens tijd om wat gezellige dingen neer te typen voor jullie. Ja I know, maar ja, Zó gewéldig veel spannends maak ik natuurlijk óók weer niet mee in dit quarantaine-leventje van me.

but enniewee, er vlóóg weer een week voorbij en het is alweer weekend. Wat ook weer zálig is..

Afgelopen maandag..Ehh dinsdag dus, want maandag was t Pasen uf kurs. Goed. Afgelopen dinsdag dus, had ik een me-time uitje naar d’n Èksjun. En met mijn waslijstje en maar 1(!) wachtende voor me ging ik naar binnen. En noem me gek, maar dat was echt geniéten. Bizar hoe dat werkt met de psyche van een mens in deze rare tijden. Maar goed. Ik sloeg dus de nodige klei en verf in voor mijn nieuwe projectjes. Én nog wat solar-lampjes voor buiten. Want mijn lief was de áltijd brandende-o-zo-vrolijke-feestverlichting buiten een beetje zat geloof ik. Dus ja. Dan koop ik gewoon nieuwe lempkes…

De vakantie-vierende-jongens gingen meteen met de klei aan de slag, wst superleuk was te zien wat een práchtige resultaten daar tevoorschijn kwamen…

Er werden vogelhuisjes geverfd en ik gaf me helemaal aan het ladenkastje in de keuken wat ik voorheen met plakfolie had bewerkt…

Súperleuk toch! Én ik ruimde de laatjes óók op en gooide een hoop meuk weg. Schouderklopje voor mij dus!

We kleurden aan het gekregen “paastafellaken”, wat érg veel werk is…
Én ik ging aan de slag met de deurtjes van het buitenkeukentje…

En dat resultaat beviel echt súpergoed.
Wat een vrolijke kleur!

2 van de drie kids nam ik met de tondeuse onderhanden dus die zijn weer enigszins toonbaar.
En van de Buuf kreeg ik gezellig doorgeef-leesvoer in de bus en genoot ik van mijn nieuwe lempkes.
Ik voerde het hongerige grut met suiker/kaneel croissants..

Ik deed een “foto-shoot” met B onder de kersenbloesem. En áls hij ooit de communie zou doen, was dít zijn foto waarschijnlijk geweest.
Maar ja, wij zijn niet zo’n “heilige boontjes”…

Maar het állerleukste van deze 5e quarantaine-week was toch wel mijn grens-date met mijn liefste BBF.

Zij aan de ene kant van haar grenshek, blok beton ertussen, ik achter mijn hek. En daar samen een cola’tje drinken. Het klinkt zo onnozel en we bellen elkaar élke dag. Maar dit was echt zóveel fijner en zó nodig!!!

We hebben niks fouts gedaan, maar toch voelde het een beetje als“uit de oorlog” zeg maar. Zij in België en ik in Nederland… bizarre situatie..

Gisteren gingen we even fietsen naar “t Fluppeböske”. Dat was fijn, alleen komen we áltijd met veel jeuk terug. Die stomme processie-rups-haartjes ook áltijd. Heel irritant..

En nu is het weekend dus.
En sliep ik tot 9.30 uit.
En moet ik helemaal niks.
En dat is zó fijn!

Hoe is het bij jullie? Houden jullie het nog een beetje vól? Vertél!

Ik hoop in elk geval dat iedereen gezond is!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *