Another week in quarantaine..

Afgelopen maandag besloot ik mijn usual-tokkie-outfit om te ruilen voor een vrolijke jurk en installeerde mijn werkplek buiten. Niets zo fijn als dat. Buiten de belabberde internetverbinding dan he?

De jongens mochten ook weer aan de slag, alhoewel, de klas van B ging nog een weekje door, de rest niet. Heel vreemd, maar dat is niet het enige vreemde wat ik er allemaal van vind. Van dat hele thuis-school-gedoe..

Enniewee. Allemaal aan de slag dan dus..

Die nacht trof ik er 2 in ons bed aan. Hoé lief. Lekker tegen elkaar aan, arm om de ander heen..

De dag erna, na het huiswerk, pakten we onze fietskes voor een fietstochtje. Uiteindelijk kwamen we in Weert terecht, waar we een leuke speeltuin ontdekten..

Daarna wilden we een ijsje halen, maar dit kon alleen online. Dus deden we dat, en 9 minuten later was onze bestelling klaar en konden we deze ophalen. Het nuttigen moesten we op een andere plek doen, dus fietsten we weer terug naar dat leuke speeltuintje..

Toen weer terug naar huis.. via een ander speeltuintje en een stop bij de groentenboer..

De dag erna lagen er leuke paasmaskers in de brievenbus..

Elke avond probeer ik was me-time in te lassen. De ene keer is dat een baddersessie, de andere keer lekker freubelen met kralen of klei of nagels lakken

De jongens vonden hun dartbord weer terug… dit valt hier tevens onder de noemer wiskunde. Ik keur m goed..

B en ik versierden de paastakken (die hier overigens het hele jaar door blijven hangen), ik kleurde wat steentjes en had even quality-time met B op de trampo..

Gisteren openden we de SoepFabriek hier in de keuken, vonden we éindelijk dat andere ophangkabeltje zodat we die coole foto van de boys konden ophangen.
Én sloten we de dag af met een vuurtje. Wat áltijd fijn is…

Én las ik éindelijk mijn boek uit… geen rust in mijn hoofd zorgde ervoor dat het zóveel weken duurde..

Nu lekker genieten van het weekend. We gaan Pasen vieren zonder familie. Wat zal het gek zijn, maar ook daar komen we weer overheen.

Geniet van het mooie weer en van elkaar! Fijne dagen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *