Zálig quarantaine-weekend…

Ow mensen: weekend! En noem het gek, het lijkt wel of de angst voor t hele corona een beetje aan het wegebben is ofzo. Maar wat me wel verbaast is dat het wel lijkt alsof iedereen “soepeler” aan het worden is met “de regels”.

En dat terwijl wij onze moeders en ik mijn BBF al weken niet meer in real life zagen, zie ik óveral toch weer mensen op bezoek gaan en komen. Dat ik zelf begin te twijfelen: zal ik dan ook gewoon even naar mijn moeder gaan?!
De werkende mens gaat weer gewoon samen wandelen in de pauze en vriendinnen samen borrelen.. op gepaste afstand. Whatever 1,5 meter moge zijn…

Ik weet niet wat ik ervan moet denken, maar ik word er erg onrustig van merk ik..

Maar goed . Buiten de boodschappen bleven we gewoon thuis dus. Oh nee. We deden een wandelingetje om het plastic weg te brengen..En dat was meer dan prima eigenlijk…

Niks zo fijn als de dag beginnen met een lekker smoothie in de hangmat.. wát een luxe..

Iedereen rommelde en prutste wat. De ene in de tuin, de ander sleutelde in de graasj, nog een schilderde de tuintafel en nog wat grut fietste en speelde lekker buiten..

We aten vanalles-wat (pizza, stokbrood met kruidenboter en kibbeling) én ik bakte pannenkoeken in mijn vers-geopende buitenkeukentje .. áltijd fijn dus!
‘s Avonds sloten we de dag af met een knisperend vuurtje en marshmallows Ook heel fijn! Deze dag was tóp.

Vandaag beloofde weer zo’n zálige dag te worden, dus startten we deze rustig op. Dat moest ook wel want dit mannetje had een slechte nacht gehad met veel groeipijn in zijn benen..

Niks zo fijn als buiteneten, dus aten we broodjes aan de picknicktafel.

Bloemetjes poten, oude potten vervangen, de ultra lelijke tuinstoelen maar weer eens uit de schuur trekken en schoonmaken, de kreupele parasol te voorschijn halen, Én maar weer
eens de bbq aanzwengelen….

Het was een zálige quarantaine-zondag. Wij bleven in ons kot. Nou ja. Tuin dan…

Hoe was jouw weekend? Ook thuis of ging je naar de woonboulevard Of naar het strand vandaag?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *