Lang leve video-bellen en feestvoorbereidingen…!🎉

De dag beginnen met kakelverse eitjes. Ik kan daar zo blij van worden!

Net als B die voor het eerst met zijn vriendje gaat videobellen.. even onwennig maar o zo grappig!

Ik bel elke dag ook even met mijn moedertje. Gewoon om te checken hoe het daar gaat en vertellen over wat we allemaal meemaken…

Grote Zoon hielp zijn moeder met hoogtevrees en ging voor mij de hoge ladder op om de dakgoten schoon te maken. Hoe stoer is dat?!

En die cakemix, die moest natuurlijk gebruikt worden.

Ik maakte er appel-kaneel-cake van en ondertussen maakten we lieve kaartjes voor aan de cake…

Daarna konden we ze rond gaan brengen.. en dat was toch ook zo leuk. Natuurlijk vergaten we de bloemenzaak niet!! Niet veel later stroomden de lieve berichtjes binnen! Zó lief!

Iedere morgen begin ik met een desinfectie-rondje. De meest gebruikte handgrepen, lichtknopjes en afstandbedieningen veeg ik even schoon. Je weet het niet hè?

Daarna gingen ik aan de slag voor de bloemen- en moestuin!

Ook zette ik een bakje met baby-pannenkoekplantjes aan de straat. Om mee te nemen… aan het einde van de dag had ik er nog maar 2 over…

Ook installeerden we mijn nieuwe droogmolen. Mijn verjaardagskedoo van mijn BBF. Nu heb ik er eentje die wél ingeklapt kan worden. Joehoeee!

Ik voerde het grut pizza’s én B poetste de állerlaatste keer zijn tanden als 6-jarige!

De afgelopen dagen stroomden er allemaal lieve kaartjes en kedootjes voor hem binnen. Hij had helemaal niks door.. ja hij zag een keer een verjaardagskaartje. Maar daar stond op: maandag openmaken!

Het huis is versierd. Alles ligt klaar voor zijn feestdag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *