Zálig, energiek weekend…

Jeetje man. Na zo’n paar dagen feesten hakt dat er bést wel in hoor in dat oude lijf van me.

Zondag werkte ik lekker buiten en hadden we aan het eind van de dag de familie Flodder bij de achterdeur staan…

Die drie mochten zich lekker buiten uitkleden en linea recta onder de douche springen…

Maar heej: ze hadden héérlijk buitengespeeld !

Maandag waren ze niet wakker te krijgen natuurlijk. Totáál geen zin om weer naar school te gaan na de vakantie.. Wat ik volledig begreep…

Woendagmiddag gebeurde er een wonder en speelden er twee gewoon zéker een half uur samen een spelletje. Zónder ruzie. Echt. Het moet niet gekker worden hier.

Daarna was dit weer mijn uitzicht…

Vrijdag lieten we onze voetjes lekker vertroetelen maar toen ik daar uit de stoel opstond was ik opeens zó misselijk… gauw gauw naar huis dus… nèt op tijd dus. Ik hield helemaal niks meer binnen, en gelukkig kon ik al om 19 uur mijn bedje in. En slapen helpt gelukkig heel veel.

En nog een beetje gammel stond ik zaterdag dus weer gewoon naar een potje lente-voetbal te kijken… ook wel eens fijn. En dat zonnetje doet me écht heel goed áltijd!

Toen we thuiskwamen hing ik wat gewassen dekentjes buiten en ging lekker onkruid plukken. Oh ik hou zo van het buitenleven….❤️ Kippetjes lekker om me heen… Love it!
kijk eens wat een mooie kedootjes!

En zo vervaagde mijn zwaar irritante koppijn en verkrampte nekspier als sneeuw voor de zon…

Vandaag deed ik een miljoenmiljard wasjes, poetste onze slaapkamer, gang en toilet boven en liet de jongens hun eigen kamers doen. Dat ging uitzonderlijk goed eigenlijk. Ik stond ervan te kijken! Alles weer opgeruimd en netjes…

Ook verzamelde ik allerlei bloemzaadjes van bloemetjes die ik afgelopen zomer uit de vrolijke tuin van oma Coosje plukte… hopelijk heb ik straks ook een kleurrijke bloementuin! Dus als iemand nog (bloem) zaadjes over heeft: graag!

En natuurlijk mogen in mijn tuintje niet de opa-Bert-afrikaantjes ontbreken…!
❤️

Ik deed boodschappen en maakte voor het eerst in mijn leven een grote pan verse pastasaus. Die geur! Heerlijk! Lekker tjokvol verse groenten! En hij smaakt ook nog eens zálig! Yes!!!

Jaja mensen. Ik word nog eens een échte huisvrouw!

Kortom: ondanks dat ik me vrijdag écht enórm ellendig en ziek voelde, ik had een enórm fijn, vooral energiek weekend!!!

Ik ben er gewoon helemaal blij van gewoon..

Hoe was jouw weekend?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *