Over de pré-vastelaoves-aovend en schminken enzo…

Het is weer maandag en warempel: ik heb gewoon tijd om een blogje voor jullie te typen! Waanzinnig leuk dit!

Je moet weten dat de maandagen hier áltijd een beetje dubbel zijn. Ik ben áltijd blij want mijn mama is er als ik thuiskom, maar ook mijn langste werkdag en amper tijd om rustig even met iedereen bij te kletsen, want meteen koken en tussendoor ook nog voetballertjes wegbrengen en weer ophalen. En daar tussenin moeten ze ook nog hun huiswerk maken… a lot of chaos altijd dus.

En dit drukke, onrustige gevoel sluimert áltijd door in de dinsdagochtend, de ochtend waarop we áltijd ruzie maken. De jongens met elkaar en ik uiteindelijk met de jongens. En dat je er om 8.10 uur voor je gevoel al een hele werkdag op hebt zitten, en je ze bijna je auto uitschopt.

Dat dus. Maar nu is het 20 uur en is alles heerlijk rielekst. Én heb ik tijd voor een blogje voordat ik uitgeblust op de bank instort…

Dat dus…

Even denken. Donderdag zaten ze samen braaf aan een tafel huiswerk te maken. Zonder mekaar de koppen in te slaan. Een genietmomentje dus..

Ik maakte zoete aardappelfrietjes voor mezelf, mijn nieuwe favorietje..

Vrijdagavond keek ik naar het LVK op tv en ergerde me een beetje aan het geplayback… maar ik stemde wél op mijn favoriet: Hoondervel, die dus bizar weinig punten kregen. Later bleek dat mijn stem helemaal niet was aangekomen. Iets met een provider of zo… heel raar. Maar goed, Dit was dus mijn favoriet! KLIK!

Zaterdag the usual voetbalperikelen en voor de afwisseling stond ik eens een keer in een zálig lentezonnetje!

Ik pickte mijn bestelde boodschappen bij de Jumbo up en was dus snel snel klaar. Bést fijn!

Maar toch blijft het lastig om ál je boodschappen voor een week te doen… hoe doen jullie dat? Vaak weet ik écht deze week nog niet waar ik volgende week zin in heb, gevolg: ik sta haast elke dag een paar boodschapjes te doen. En koop dus ook veel te vaak dingen die overbodig (en ongezond) zijn..

En na dat Limburgs Leedjeskonkoer dwarrelden de kriebels langzaam mijn buik in. Dat kwam prima uit, want die avond zou ik samen met Buuf en Buurman gaan feesten in ôs durp..

Ik flanste snel nog even een pekske in mekaar en ging wat aan de slag met glimmers en glitters.

Daarna heerlijk met de neus de schminkkoffer in. Ohhhh wat hou ik hiervan!!!

En oef het wás me daar toch een portie gezellig zeg! Allemaal van die mensen die je bekijken en denken: wie is dát?!? Haha. Love it!

Wij amuseerden ons kostelijk en deden gezellige dansjes. En hoe tof, de leedjeswinnaar was er ook! Uiteraard bekroont met een selfie!

Zondag hadden we hélemaal niks. De basketbalwedstrijd van Grote Zoon was afgelast. Heerlijk! B en O’tje wilden ook schminken…

Om 18 uur ging ik met collega’s eten bij een leerling. Oehhh áltijd lekker, dat Syrische eten!💕

Een beetje eng was het bést hoor. Niet dat eten hoor, nee die storm Ciara! Man man. Het gíng me toch tekeer!!

Maar: alles is blijven staan en heel gebleven. Zo. Nu mag het wel eens écht Lente worden vind ik!

Fijne avond allemaal!💋

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *