Kedootjes-dag!

Vandaag was een kedootjes-dag. Een studie- of whateverdag voor de juffen en de jongens een extra dagje vrij dus. Én dat óók nog op mijn vrije dag. Ohh wat hou ik ervan!

Maar zo gemeen als deze moeder is, verkondigde ik gisteravond al aan dat er geen gegame of ge-tablet vóór de middag mocht. Oef. Áltijd lastig. En ondanks dat ze het verdomde goed weten, er is er tóch áltijd eentje die het tóch gaat proberen te vragen. Maar helaas..

Dus moesten ze zichzelf vermaken en ik vind het dus echt verschrikkelijk, maar dat kunnen ze dus écht niet. Dus soms moéten ze van mij.

Dus gingen ze tekenen. En ja, daarbij hadden ze wél de tablet nodig. Filmpjes waarbij je stap voor stap uitgelegd word hoe je een bepaalde tekening maakt. Nou. Dat vond ik nog wel enigszins educatief. Vooruit dus. En zo zaten ze vredig te tekenen. Zo fijn…

Ik deed vandaag echt vanalles. Mijn garenkoffertje ordenen, beetje freubelen, wasjes draaien en héél blij zijn met de gemaakte droger. Mijn lief is écht de beste droger-fixer! Verder werkte ik eventjes in de tuin en ontdekte ik zelfs een paar sneeuwklokjes!

We gingen naar de ortho-date van Grote Zoon en daar hoorde hij dat hij de volgende keer zijn blokbeugel krijgt. Of blokjesbeugel. Dat wist ie even niet meer…🤪

Enniewee. We brachten B naar zijn vriendje in de binnenspeeltuin en gingen zelf weer naar huis. Druk met vanalles en niets dus, maar ook tijd voor een mini-dutje. Zó fijn.

Ik vertelde toch al over mijn duizelhoofd he? Nou. Ik ging maandag toch even naar de huisarts want het werd alleen maar vaker dat ik er last van had.. Echt niet grappig

Ze vertelde me dat mijn klachten BPPD heten. Wat dus positieduizeligheid is. Echt. Ik had er dus nog nóóit van gehoord. En vooral: hoe kóm ik eraan?! En nóg belangrijker: hoe kom ik ervan af!?

Maar: het moet dus vanzelf over gaan.. lekker dan! Het heeft dus te maken met ronddwarrelende kristalletjes in je oor, wat je evenwicht van ut padje brengt. Dat dus.
Dus af en toe wat extra rust zal vást wel helpen.

En ik kreeg wat goeie tips via instagram, want er blijkt dus een behandeling mogelijk te zijn: de Epley-methode. Ook waren er sommigen die zeiden dat ik me achterover op bed moest laten vallen. Maar ik ben zó bang dat het dan nóg erger gaat worden…

Vanavond bleef al het grut rondhangen op het voetbalveld tijdens de training van B en hadden Paul en ik zomaar romantisch een pokebowl by candlelight met z’n tweetjes…💕

Óok al zo’n kedootje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *