Heppie 2020!🥂

Zo. Zomaar wéér een jaar voorbij…

Gisteren maakte ik nog even gauw een jaaroverzichtfilmpje van ons 2019. Áltijd leuk om terug te kijken hoe ook dit jaar weer als een razende aan ons voorbij is gegaan. Het was een mooi, kleurrijk jaar. Kijk en geniet mee… KLIK

Gisteren hadden we nog verjaardagsfeest van ons jarige neefje en rond 20 uur kwamen lieve vrienden met hun kids bij ons doorhouden. Zó grappig. We kennen ze al járen en zien mekaar amper. Terwijl het juist zó goed klikt! Na het lezen van hun kerstkaartje trok ik mijn brutale schoentjes aan en app’te of ze al plannen hadden en of ze anders eventueel zin hadden om samen met ons Oud & Nieuw te vieren? Dat vonden ze een súperleuk idee en zo geschiedde…

Het was écht hártstikke gezellig. Beetje bijkletsen, kids even samen gamen, beetje snaaien, Party&co spelen, samen proosten op het nieuwe jaar en daarna heul veul vuurwerk afsteken….

Dát was onze avond.
Helemaal perfect!👌

Vanmiddag gingen we even naar oMariet en lazen de jongens hun nieuwjaarsbrieven voor…

Voor B voor het eerst zélf geschreven én voorgelezen. Súperknap!

Daarna door naar oma Coosje die het ook áltijd súperleuk vindt om de brieven te horen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *