Niks puzzelen: Diamond-painting: Dát is het nieuwe yoga…!!

Dèh, kreeg ik tijdens het kedootjes-dobbel-spel op sinterklaasavond gewoon een klein doosje diamond-painting van een kleurige pauw.

En voor diegene die niét weet waar ik het over heb: éigenlijk is het heel simpel. Diamond painting is nèt als kleuren op nummer. Maar dan met diamantjes en een plakvel…

En noém me onnozel, maar ik dacht dus écht dat dit een hobby was voor van die vrouwkes met hoogblond getoupeerd haar, die zich hier úren mee in hun woonwagen vermaken. En dan vervolgens al die glimmende kitsch aan hun houten ”wall of shimmer and shine” nagelen. Of aan hun tuinhuisjes-vrienden kedoo doen. Dat dus.

Zie je het voor je? Ik wel.

En nu moét ik zeggen dat ik me er nog niet héél erg (lees: totáál niet) in verdiept heb, maar na dat puzzel-gedoe bekruipt me het gevoel dat er hiervoor óók héle facebook-groepen zijn. Waar je dan samen diamantjes kan ruilen ofzo..

Geen idéé!

Ik ratste dat doosje open en begon gewoon hè? Zo ben ik. Niet eerst lezen. Gewoon doen. Leek me vrij eenvoudig.

En dat was het dus ook! Eenvoudig maar zó leuk! En ontspannend…

Ik zeg het je: diamond-painting dát is het nieuwe yoga!

Wie weet staat L1 hier binnenkort óók wel op de stoep. Voor een interview. En dan doe ik de deur open, in mijn gediamondpainte shirt. Met een afbeelding van een tijger erop ofzo. En in mijn arm mijn keffende chihuahua met een diamanten halsbandje. Made by me of course…the diamond-painting-Queen. Met mijn teamnaam glimmend op mijn rug….

Nu vraag ik me af hè? Bestaan er al wedstrijden met die diamanten. Wie het eerst zijn schilderij volgeplakt heeft? Nee? Niet dan? Dan wil ik daar nú patent op aanvragen en me als eerste inschrijven. En dan ga ik flyeren enzo..

Maar dat plakken van die steentjes is echt B ést rielekst hoor. Dus googlede ik maar eens naar échte leuke afbeeldingen.

En ik zag écht veel wat mijn diamanten-vriendinnen vást heul mooi vinden, maar mijn oog viel op een van deze plaatjes…

Voor Grote Zoon uiteraard. Ik weet zéker dat hij dat súpergaaf gaat vinden als ie klaar is!

Nu nog afwachten hoe snel dat Chineesje fietst deze keer…Hopelijk redt ie t voor de kerstvakantie…!

PS: Bucks vond het ook érg boeiend allemaal….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *