Over de pepernotenkrans, ABC, kedootjes en het Hippe Sint Feest..

En poéf! Zó is het weer weekend. Een rustig weekend. Qua sport van de kids dan. Einde van het seizoen. Winterstop op komst. Woehoeee!

Woensdag freubelde ik spontaan een Sinterklaas-krans in mekaar en hing deze gezellig aan de voordeur. 5 minuten later haalde ik deze maar weer naar binnen en verruilde ik m met een andere krans.

In mijn hoofd zag ik al hele hordes vogels aan onze voordeur pepernoten pikken..

Ook maakte ik nog maar eens een paar liter erwtensoep. Mijn nieuwe verslaving..

Donderdag mocht Paul zich in het ziekenhuis melden voor een kleine ingreep en niet veel later bracht ik mijn piraatje alweer naar huis…

Vrijdag kwam de Sint op het belsje schooltje én was er Rode Neuzenloop en rende onze O’tje gewoon even die 5 kilometer in plaats van om ze te wandelen…

Vrijdagavond ging ik sushi-smikkelen in Remunj met die lieve D. Even lekker bijkletsen samen…

Zaterdagmiddag waren we met z’n allen bij oma Coosje en lag er een brief om met z’n allen bij ABC Sevenum te gaan eten!

Lekker eten voor iédereen. Allemaal eten uit verschillende landen. Ideaal!

Na 2 uur “bunkeren” rolden we met gevulde buikjes naar buiten en brachten we oma Coosje weer terug naar huis. Ze vroeg ons nog even alle buitenkranen winterklaar te maken en daar ontdekten de kids zomaar opeens allemaal kedootjes!!!

Wát een enórme verrassing was dat zeg!!

Vanmorgen stonden Paul en O’tje al veel te vroeg in de kou naast het voetbal B aan te moedigen.. het zou verboden moeten worden, zo vroeg! Lang leve de winterstop zal ik maar zeggen!

Vanmiddag hadden B en ik een uitje samen; naar Het Hippe Sint Feest!

Het was een leuke show met een hoop in het wild rondlopende pietjes, wat het natuurlijk extra spannend maakte…

Op weg naar huis moesten we natuurlijk iets voor het avondeten verzinnen en kwam B op het briljante idee om allerlei hapjes te kopen. Allemaal ronde dingetjes en er een “Hoerá-papa’s-bultje-op-zijn-oog-is-weg”-feestje ervan te maken!

Haha hilárisch vond ik het! En zo vulden wij ons karretje met ovenbitterballen, picolino’s, toastjes (ovale vorm want de ronde waren uitverkocht ..)

Dat dus. Ja je moet er zelf maar een feestje van maken hè?

2 antwoorden op “Over de pepernotenkrans, ABC, kedootjes en het Hippe Sint Feest..”

  1. ut leave beej uch in Rooj es ein groeët avontuur, hilarisch en briljant doldwaas mêr komisch, top Linda mêt de dreij of is ‘t de veer musketiers? 😂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *