Over ABBA-geblèr, de Sint en ikzelf, de loedermoeder…

Na de standaard voetbal-sessie op zaterdagochtend, keken we gauw even naar de intocht van de Sint op tv en gingen we daarna even naar de stad voor een knipbeurtje én wat stiekeme schoen-stuff-inkoop.

kijk eens. Ons hulp-Sintje is in zijn nopjes! Het is de Sint en zijn pieten tóch gelukt om in Nederland aan te komen. Wát een spanning weer!

In de stad was een poppenspeler, die de aandacht van de jongens trok… wanneer je een centje gaf, kreeg je gewoon een lieve knuffel. Zelfs Grote Zoon wilde dat wel!

Afgelopen zaterdagavond gingen mijn BBF en ik samen op stap. Naar Legends Live. Optredens van coverbands van onder andere U2, Queen en ABBA.

We moésten natuurlijk van te voren onze maagjes vullen een aangezien we dezelfde sushi-verslaving hebben, was de oplossing snel daar…

Lekker een beetje meeblèren met goede oude ABBA liedjes. Heerlijk!

Zondag vierden we onze verjaardagen en werden we lekker verwend. Een week lang genóten we na het eten met z’n allen van deze heerlijke macarons. Love it!

Woensdagochtend greep ik de kans om al wat inkopen voor de man-met-de-baard te doen. Toen ik trots met allerlei meuk de winkel uitkwam, blij dat ik dit jaar eens een keer op tijd was, riep een andere mama naar me: En? De laatste dingetjes halen?

Enigszins in shock antwoordde ik eerlijk dat dit pas het begin was! Ze knikte van nee en riep bij het wegfietsen: oh neeeee joh! Ik ben alláng klaar joh!

Ik wist niet hoe ik t hád en voelde me weer eens the good old loedermoeder. Hoé dan?! De inkt op de verlanglijstjes is nog nat man! Sint had ze nog niet eens opgehaald! Jeetje.

Gelukkig waren daar mijn mede-loedermoeders óp instagram die me bemoedigende woorden toespraken. Dat ik écht niet de enige ben…

Maar heej: Ik ben gewoon de állerbeste mama! Dat bleek wel weer hoe enórm verrast de jongens waren toen er woensdag een brief mét een groot kedoo van de Sint op hen lag te wachten. Een spel! Dát kwam even mooi uit op hun vrije middag.

Ruben’s vriend F deed gezellig mee.

We gingen nog even met z’n allen naar de bieb, waar ik een hele stapel boeken voor een prikkie kocht…

Donderdag ging ik weer eens naar mijn andere werkplek. En na de pannekoekplantjes van vorige keer, nam ik nu gouden stippen mee om de muur daar even te pimpen… Haha.

Gisteren stond in het teken van voetbal en basketbal en wat was het súperleuk dat mijn collega naar het voetbal van de jongens kwam kijken! Benjamin stráálde helemaal!!

Vandaag bedachten we ons dat we nieuwe lampen in de woonkamer wilden. We ergerden ons aan de steeds kapot springende peertjes in de kroonluchter. Dus hóp, álles in de auto en vol gas naar Heerlen. Want daar hadden we iets moois gezien!

En terwijl ik daarna met O’tje en B naar de buurtSint ging, hing Paul de nieuwe lampen op. Het is éven wennen qua licht, maar ik vind ze prachtig!

Nou. Dit zijn ze geworden! Wij zijn blij!

Ja man. Die Sint. Dat blijft toch wel spannend. Een voetbaltafel voor O’tje en een Lamborghini voor B.
Onderweg naar huis heeft hij wel 5 X geroepen dat hij het niét kon geloven dat hij deze heeft gekregen, zó blij!

Hoe groot was dan ook de teleurstelling toen bleek dat de auto het niet deed. Germpie toch. Eens kijken of we dat met De Sint kunnen oplossen…

Zo. Dat was ons drukke weekje weer.
Een hoop leesvoer in één klap. Heerlijk toch!

Nu even lekker bankhangen en ons mentaal voorbereiden op een nieuwe week!

Fijne avond nog!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *