Een energiek weekje door mijn nieuwe lampje..

Wat een heerlijk weekje was dit zeg! De jongens hadden vakantie en dankzij mijn nieuwe daglichtlamp heb ik weer wat energie, slaap ik beter en ben ik een stúk gezelliger en heb ik een langer lontje. Voor iedereen fijner dus!

Donderdag ging Paul met de mannen lunchen en als verrassing kwam ik daar opeens óók binnenlopen! Hoé leuk was dát?!? De jongens waren echt helemaal blij!

Vrijdagavond zaten we lekker knus, hutjemutje samen op de bank The Masked Singer te kijken…. zó’n leuk programma, én zó jammer dat het alweer is afgelopen. Maar Tania Kross als winnaar! Sinds “ de beste zangers” ben ik fan van haar! Wát een heerlijk mens!

Zaterdag splitsten we ons weer op en gingen we elk met een voetballertje mee. Het begint een beetje saai te worden om dit elke keer te schrijven (en lezen voor jullie), niet? Maar wat is het leuk om die mannetjes daar te zien ploeteren. Weer of geen weer. Ze gaan door!

Kijk eens wat een knap voetballerke!

Het was écht bak-weer vandaag, dus maakte ik samen met B cakepops..

En ik maakte een pan zálige erwtensoep! Daar had ik zó’n zin in!

Vanmorgen wilde Grote Zoon graag samen ontbijten en hij zou alles regelen.. dus bakten we lekkere broodjes en hapjes met brie, walnoot en honing… zó gezellig!

Na het ontbijt gingen Grote Zoon, B en ik naar het Retailpark in Remunj… op zoek naar basketbalschoenen. In maat 40. Hoe bizar is dat?!

Ons “Elfje” gaat me straks inhalen met zijn schoenmaat! We doken uiteraard even de speelgoedwinkel binnen om “te checken” wat er allemaal te krijgen is…

We wilden oMariet verrassen met een spontaan bezoekje, maar zoals we al dachten, was ze weer “op joets”. En natuurlijk was dat een beetje jammer, maar stiekem geniet ik ervan dat ze zo lekker veel onderneemt en nog geen geraniums voor haar raam heeft staan!

Dus aten we de kruumelkesvlaai en de sushi thuis lekker op. Geen probleem. Dat smaakte zálig! En versgemaakte sushi in de XL supermarkt. Het zou verboden moeten worden!

Enniewee. De vakantie voor de mannen zit er weer op, back to school. De fluovestjes hangen klaar. Man wat heb ik toch alles goed onder controle….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *