Een hoop gezelligheid, lekkers in Luik én veel gefeest…

Poeh poeh. Afgelopen dagen hingen aan mekaar van allemaal leuke dingen en vooral veel gefeest..

Donderdag hadden Paul en ik zomaar een qualitytime-dagje samen en gingen we shoppen in het pittoreske Luik…. we vergaapten ons aan de kneiterdure boetiekjes en stonden kwijlend voor de etalages van schattige bakkertjes..

We ontbeten met warme choco en pancakes met Nutella…kochten mega-macarons en schepten snoep in een Candy-walhalla..

Oh ja. En Paul kocht 2 nieuwe broeken. Gelukkig niet voor niks naar Luik geweest dus. Het was gezellig samen!

Vrijdagmiddag werden de boys opgehaald door mijn broer en neef voor hun langverwachte verjaardagsuitje! Eigenlijk was dit afgelopen zomer gepland, maar toen was dat net gebeurd met dat flauwvallen van O’tje en nog steeds bloédheet. Maar: vrijdag was het eindelijk zover en stonden 3 stuiterballetjes te popelen!

Naar JumpXL gingen ze! En dat was natuurlijk hélemaal te gek!

Daarna nog lekker frietjes eten ook nog. Een échte feestdag. Een lange feestdag ook. Laat op de avond werden er 3 slapende kinderen thuis afgeleverd. Helemaal kepotmeug! Maar zó genoten!

Zaterdagochtend stonden we weer langs het voetbalveld en toen die matchkes afgelopen waren stonden niet veel later O’tjes party-vriendjes op de stoep. Helemaal klaar voor een middagje E-village!

Daar stóven ze uit mekaar en zochten allemaal hun eigen spel uit. De ene ging racen, de ander speelde fortnite of airhockey. Voor iedereen wat!

Paul en ik vermaakten ons ook wel…

We kregen ze nog nét bij elkaar geraapt om samen te eten..

Gauw nog even spelen en daarna was het feestje alweer voorbij. O’tje deelde zijn traktatie uit. De leuke bekers bestelde ik bij: designby Juul

Ook maakte ik nog een leuk filmpje van al ons gefeest en verjaardagsgezang… KLIK

Gisteren hadden we nog verjaardagsfeest met de familie. Ook wel Grote MensenFeest genoemd…

Zoef. Mijn vakantie is ook weer voorbij en vandaag mocht ik weer werken. Noem me gek, maar ik vind werken op mijn huidige werkplek echt zó fijn!

Zo. Dat moest ik nog even kwijt.

Dat dus. Doei

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *