Over de kettingzaagkunstenaar en vakantie…

Nou. Vrijdagmiddag bleek ik gewoon een week vakantie te hebben. Een mij-vakantie in de herfst. Heel apart dit..

Ik heb ook werkelijk géén idee wat ik deze week moet gaan doen. Het voorstel om het huis samen te poetsen sloeg ik vriendelijk af. Poétsen?! Dat is nou niet écht mijn vakantie-doel. Dan ga ik nog liever werken zeg maar. 😇

Zo riep ik vorige week nog: weet je? Ik ga wel gewoon werken. Dan heb ik straks nog wat extra vrij als de jongens vakantie hebben. Dat is altijd leuker. Maar na 2 weken op mijn tandvlees lopen is dat misschien toch niet zó’n gewéldig goed idee..

Dus bedacht ik me dat er misschien wel wat muren een kek kleurtje kunnen gebruiken… maar ja. Wát dan?! En vooral: wáár dan?

Enniewee. Het is zondagavond en ik heb nog geen idee..misschien ga ik wel een hele week netflixen. Of borduren. Of slapen. Of sporten. Haha. Dat was een grapje natuurlijk. Dat hadden jullie vást wel door..

Gelúkkig scheen dit weekend éindelijk de zon weer eens en kreeg ik spontaan weer wat energie. Ik werkte lekker in de voortuin, hing wat wasjes buiten. Zó zalig! Alle zonnestraaltjes slurpte ik op.

Vandaag gingen we even naar oma Coosje. De Grote Mannen op de fiets en wij met de auto.

Daargekomen zagen we meteen een van de 2 mooie houtbeelden die oma liet maken door de kettingzaagkunstenaar…

Gewéldig!!

Een uil bovenop en een poes aan de onderkant…

Bij de voordeur stond een prachtig beeld. Een grote versie van een van de eerste Afrikaanse beeldjes die opa Bert voor haar meebracht. Práchtig!

Deze beelden werden gemaakt door Roel van http://www.boomtotbeeld.nl/

Een mooie, blijvende herinnering die écht bij haar past en bij de prachtige plek waar ze woont…

We bewonderden nog de mega paddenstoelen die daar prachtig stonden te stralen…

Paul ging weer met de fiets (en veel tegenwind) naar huis… en toen ik thuiskwam maaide ik nog het gras en deden we de kuikentjes met hun mama in de grote ren.. altijd een beetje spannend hoe de haan en de andere kip op ze reageren… maar dat ging prima! Ze waren blij dat ze wat meer ruimte om zich heen hadden.

Ik genoot lekker van de vers geplukte vrolijke bloemetjes uit Het Paradijs en bedacht me dat ik volgend jaar thuis ook plukbloemetjes wil!

Na twee baggerweekenden was dit éigenlijk weer eens een fijn weekend. Een weekend waarin we lekker naar buiten konden en niet alleen maar chagerijnig op de bank konden liggen.

Genieten dus!

Doe me alsjeblieft wat meer van deze…

2 antwoorden op “Over de kettingzaagkunstenaar en vakantie…”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *