Alles vliegt voorbij…

Howly muck nee man. Wat vliégen die dagen, wat zeg ik, wéken weer als een razende voorbij man. In de weekenden lopen we van hot naar her van de ene hobby naar de andere. Soms echt niet grappig meer. En dat er dan wel eens een verkeerde wedstrijd op de kalender staat, dat is dan net de druppel..

Druk druk druk dus.

Vorige week vrijdagavond was kienavond van ut belsje schooltje, waarvoor we ons met het groepje al weken voor uit de naad liepen. Vergadering hier, overleg daar, facetimepje hier, kedoo-inpakdag daar. Ik rende en rende maar door en door..

Zaterdagochtend dronk ik mijn eerste warme chocomelk van dit jaar en aanschouwde het troosteloze weer waarin O’tje mocht voetballen… niks om blij van te worden..

Zaterdagmiddag was er open dag op het AZC en dus óók op onze school. Ik wilde dolgraag mijn moeder en oma Coosje laten zien op wat voor bijzondere plek ik eigenlijk werk.. ze waren behoorlijk onder de indruk geloof ik. Mooi om te zien…

Toen ik thuiskwam was het klaar met me en kon ik alleen maar huilen. Moe, op, klaar. Het bed in. Niks meer.

Zondagochtend voelde ik me gelukkig wel wat rustiger maar de Puberzoon wist toch weer even mijn gevoelige snaartje te raken, dus dook ik weer mijn bedje in. Pfff.

Stomme herfst. Stomme regen. Stomme donkere dagen. Ik ben er nu al klaar mee!

Dinsdag was Paul op tijd thuis waardoor we met z’n allen naar de kermis in Weert konden. Door het pokkenweer, én geen tijd, was dit nog niet gelukt.

De jongens vonden het natuurlijk fantástisch. En het ís natuurlijk ook een prachtige kermis… Zo leuk om te zien dat O’tje en Grote Zoon opeens in heel andere attracties wilden. Alles wat maar snel ging was top!

Gelukkig was het verder een rustige week. ‘s Avonds lekker inkakken op ut bankje. Geen gesjees. Daar was ik zó aan toe…

Vandaag hadden de jongens een vrije dag van school en bleef Paul bij ze. Zo kon ik meteen na school éven snel naar de kapper. Dat was ook weer hoognodig en in de weekenden geen tijd voor… eenmaal thuis vertrokken O’tje en Paul voor een verjaardags-shop-momentje samen naar Eindhoven, terwijl ik thuis meteen maar een fris kleurtje in mijn nieuwe coupe mikte.

Ik ben klaar voor het weekend!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *