Over kermis, kuikens en bevrijdingsfestival ..

Ik heb een hekel aan kermis en het liefst zou ik er met een grote bocht omheen lopen en negeren. Maar ja. De kinderen vinden het geweldig. Al die geweldige attracties. De muziek. Het licht. Alles.

Dus verraste ik ze en gingen een toch eventjes met ze naar de kermis.

De grote jongens gingen schieten

Woensdagochtend gingen we met de fiets naar school en dag was bést frisjes ! Hoe die Unicorn pepernoten in mijn mandje zijn belandt, weet geen mens..

Ik ging ook nog even kijken bij de ScholenVeldLoop van Grote Zoon.

Toen de jongens uit school waren was ik heel graag mijn bedje ingekropen, zó moe was ik. Maar ik pakte me toch maar weer op en vertrok met het grut en een auto vol troep naar de stort..

Donderdag na school reden we meteen door naar mijn jarige moedertje. Met een glimlach denk ik terug aan hoe we haar vorig jaar, toen ze 75 werd, verrasten…

Toen we terugkwamen begon B heel hard te huilen… mama ik moet alleen maar hard werken op school. Niet spelen. Werken. En ik wilde helemaal niet naar het feest. Ik wilde spelen. En rusten… germ toch..

We spraken af dat we vrijdag na school hélemaal niks zouden doen. Alleen maar spelen en rusten. Maar toen we thuiskwamen wachtte ook drie kleine donzige piepende verrassinkjes…💕

Té schattig toch?!

Er kwamen die dag nog twee kuikentje uit het ei. Het blijft bijzonder..

En terwijl er thuis goed gezorgd werd voor de baby kuikentjes, ging ik met vriendinnen naar Het Bevrijdingsfestival in Weert.

Optredens van o.a. Danny Vera, Maan, Nielson en Bløf. Het was bloedjeheet maar zó gezellig!

Een kneitergezellige, maar o zo vermoeiende dag…

Vandaag even lekker lui bijtanken dus…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *