Familiedag en een mega-drukke week…

Howly zeg!

Één keer met mijn ogen knipperen en er is alweer ruim een week voorbij joh!

Afgelopen zaterdag hadden we De Bruijn familiedag. En ondanks de slechtere weersvoorspellingen konden we toch heerlijk met z’n allen in Het Paradijs onder de overkapping zitten. Het grut kon lekker zwemmen en samen buitenspelen. Áltijd fijn om elkaar weer te zien en te spreken..

De dag erna splitsten we ons weer op om met de jongens mee naar de voetbalmatchkes te gaan….

Daarna had ik weer een mégadrukke week voor de boeg, 3 avonden gevuld met info-avonden op ut belsje schooltje én nog 2 vergaderingen. En op mijn vrije dag deed ik inkopen voor de kienavond van ut schooltje en maakten O’tje en ik 80 snoepzakken.

Nu is het vrijdagmiddag en zou ik het liefst lekker in mijn bedje duiken..Maar er draait nog een wasje en ik mag nog taxi spelen voor een voetballertje.

O’tje ging deze week élke dag, in zijn uppie, met de fiets naar school. Zo leuk om te zien hoe hij groeit!

Deze week maakten we het zwembad maar leeg. Het leek wel een paddenpoel, zó groen. Jákkes..

Op de achtergrond op de ladder staat onze druivensmikkelaar….

Maar: het is weekend mensen. Wij gaan lekker rustig aan doen. Buiten de vaste sportmomentjes gaan we nog even genieten van het voorspelde mooie weertje!

Fijn weekend!

2 antwoorden op “Familiedag en een mega-drukke week…”

  1. Leef Linda, zo af en toe lees ik je wekelijkse bezigheden hier en bewonder ik je hoe je t allemaal in elkaar flanst!!! En ik maar vinden dat ik het druk heb met maar 1 zoon 😆😃😘
    Liefs Nina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *