Dag vakantie….

Afgelopen weekend hing aan mekaar van wasjes doen en proberen hardnekkig te genieten van de laatste vakantie uren.. en geloof me: 6 weken vakantie gaan óók gewoon keihard voorbij!

Maar wat wás ik ook weer blij om weer aan de slag te kunnen. Een nieuw programma, en weer een hoop nieuwe in- en uitstroom van leerlingen.

Paul heeft deze week nog lekker vakantie wat mij dus de ruimte geeft om wat eerder te beginnen met werken en eventueel wat langer door te gaan. Een heerlijk gevoel, omdat ik normaal áltijd op de klok moet kijken omdat ik de jongens uit school moet halen.

Druk, maar heerlijk! Lekker veel werk verzetten en ook eens niét voor het eten te hoeven zorgen als ik thuiskom..

Woensdagochtend ging ik werken, omdat dit ook de eerste schooldag van de leerlingen was. Zó leuk om iedereen weer te zien en te knuffelen.

Daarna gauw naar huis, hóp alle kinderen in de auto om naar Valdeludo te gaan….. startte de auto niet meer!

WTF?!? Echt waar. Echt iéder jaar na de vakantie is er iéts met een auto. En vandaag was toevallig ook Paul zijn auto voor een grote beurt bij de garage. Echt zo klote. We konden niks leuks doen dus…écht jammer…

Dus belden we de ANWB en was het grote wachten begonnen. 90 minuten zou t zéker duren. En ik geloof dat we uiteindelijk wel 2,5 uur hebben gewacht. En guess what: toen startte ie wel dus! Moeizaam, maar hij startte wél!

Hij dacht iets met de startmotor?… we lieten de motor lopen en daarna bracht paul de auto meteen door naar de garage waar hij gelúkkig zijn eigen auto kon ophalen…

Daarna haalden we maar een ijsje. Wat de dag tóch nog een beetje goed maakte..

Vandaag ging B met een vriendinnetje mee naar t skatepark en toen ze terugkwamen wilden ze graag even een frisse duik nemen in ons zwembad. Dat mag altijd natuurlijk!

En zo zaten we na een tijdje met een tuin vol kinderen gezellig samen frietjes te eten! Zó leuk!

Ik hou zó van dit soort spontane acties! Lekker samen genieten van het zálige zomerweertje….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *