Beelden kijken en wandelen in het bos van de elfjes en feeën …

Dinsdag 13 augustus 

Ik wilde graag naar La Vallée des Saints. Een kunstenaarsproject met 50 beelden.

De jongens hadden er niet écht veel zin in, maar toen we eenmaal daar waren bleken er toch verrassend veel bijzondere beelden tussen te staan.

We zijn er een uurtje geweest denk ik. Af en toe een plensbui zorgde ervoor dat we afdropen.. gelukkig zorgden de beelden ervoor dat we een beetje beschut voor de regen bleven..

Daarna zochten we een hypermarché op waar we ook zeker een uur ronddwaalden. 

Rond een uur of 18 waren we thuis en doken we in ons boek of keken een film.

De jongens aten lasagne en Paul en ik lekkere crevêtes. Zo heerlijk!

We speelden nog een paar potjes scrabble en toen was het alweer bedtijd..

Woensdag 14 augustus

Rond 12.30 uur vertrokken we naar het oerbos Brocéliande. In en rondom het oerbos Brocéliande is de legende van koning Arthur en de ridders van de Ronde Tafel springlevend. Bij het plaatselijke vvv-kantoor kochten we een boekje en een plattegrond. We kregen als advies om de route van 4 km te nemen en zouden dan ook “de gouden boom” kunnen zien én het  meer van de feeën…

En inderdaad.; wanneer je daar rondloopt en je wéét over het verhaal van de legendes, dan lijkt het ook alsof je elk moment elfjes en feeën kan verwachten…

Het was een leuke, mooie wandeling  en de drie mannetjes konden ook even flink hun energie kwijt…

De schuilplek van tovenaar Merlijn..

Eenmaal terug in het huisje was O’tje heel verdrietig. Hij mist ons (t)huis en zijn vriendjes… Eigenlijk hebben ze dit alle 3 deze vakantie wel al een keertje gezegd. (Niet gek ook, 2 maanden vakantie is dan ook beláchelijk lang..)

En B had dus écht in zijn hoofd dat we weer naar Camping La Diège zouden gaan en de anderen hadden zich de vakantie gewoon wat anders voorgesteld…vooral ook met heel veel zon!

Maar ondanks de slechte weersvoorspellingen hebben we tóch heel veel leuke dingen, met voornamelijk droog weer kunnen doen!

Nog eventjes hier en dan gaan we langzaamaan alles een beetje inpakken en richting ons eigen, héél fijne paradijsje….❤️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *