Sweet 16 en de schrik van mijn leven..

Bohhhh wát een hitte man. De héétste dag ooit in ons mensenleven. En wij waren erbij! Woehoeee.!

Na ons stranddagje leek het me verstandiger om lekker helemaal níks te doen. Tot 12 uur heb ik buiten gezeten, maar ben toen uit ellende maar binnen op de koele bank gaan liggen en zelfs in slaap gevallen.

Vanmiddag hadden we feest. Onze grootse neef werd 16! Ohhh. Ik kan het me nog zó goed herinneren. Dat hij werd geboren en ik voor de allereerste keer tante werd!

Retetrots was ik op dat schattige manneke. Na het “hij-is-er”- telefoontje heb ik meteen maar verlof genomen op het werk. Ik kon niet eens meer normaal nadenken. Wilde alleen maar dat mupke gaan bewonderen.

Ik zocht zojuist uiteraard even een koddig fotooke op van ‘m..

Hmm. Ik zocht eigenlijk die ene little boeddha foto op onze bank van ‘m, maar die kon ik even niet vinden.

Dan maar deze übercute, met nichtje en onze kleine Grote Zoon.. Té lief!💕

Enniewee. We gingen dus naar zijn feestje en niet lang nadat we daar waren zegt O’tje: ik voel me niet zo lekker…

Hij voelde zich duizelig en misselijk en niet veel later draaiden zijn oogjes weg en zakte hij zó door zijn beentjes. Jiésus. Ik schrok me kapót. Paul pakte hem over en legde hem op de grond met een natte doek in zijn nek. Toen kwam hij weer bij.

Bah bah . Compléét bevangen door de hitte! Het verschil tussen airco-auto en 40 graden denk ik. Dat kan ook voor geen enkel mens goed zijn. En veel te weinig gegeten en gedronken denk ik. Ondanks det we eigenlijk de hele dag binnen hebben gezeten…

Wat drinken en een ijsje en daarna ging het alweer wat beter met ‘m.

Gelukkig hadden ze ‘s middags het zwembad opgezet en konden de mannen lekker ploensen..

Lekker even samen bijkletsen en met de hondjes wandelen. Het was een superfijne avond!

Vanmorgen mocht ik B al vroeg naar een feestje brengen en deed ik gauw wat boodschapjes . Een ijsjesontbijtje is een beste start op zulke loeihete dagen.

Wat doen jullie allemaal tijdens deze hete dagen?..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *