Over O’tjes uitje en “Ibiza”..

Maandag mocht O’tje vroeg opstaan, want hij moest om 7.45 uur al in de bus zitten voor een dagje Technopolis!

De hele dag dingetjes ontdekten en proefjes doen. Toen hij thuiskwam was hij nog te moe om te praten en at hij wel 3 borden groentesoep.

Maar genoten hád hij zeker!

Wij hadden een chill dagje. Niks doen, maar tegelijkertijd tóch heel veel doen. Ken je dat? Ik waste zelfs de ramen aan de buitenkant. Gekkenhuis!

Gisteren zaten we ook al weer vroeg ik de auto.. bepakt en bezakt!

Niet veel later hadden mijn BBF en ik ons onder een palmboompje en onze parasolletjes geïnstalleerd. Wij lekker mensen kijken en genieten van de spelende kinderen. We hebben echt wel 5 x tegen elkaar gezegd: meer hoeft t niet te zijn he? Zálig! Af en toe het water in om af te koelen. Wat eten en drinken uit onze goed gevulde koelboxen.

We waanden ons in Ibiza en wat is er leuker om mensen op social media te laten geloven dat je daar ook écht bent. Té grappig. Alleen mijn mama’s BFF had de Nederlandse nummerborden op de achtergrond gespot. Voor de rest zag t er aardig geloofwaardig uit..zeg nou zelf?!

Het was er écht zalig…

Toen we rond 16.30 uur thuiskwamen schrokken we ons kapót toen we de thermometer bij het zwembad zagen!

48 graden! Niet. Te. Doen!

We waren hélemaal kapót maar toén moest er natuurlijk óók nog gegeten worden… ik had gelukkig nog puf om dit op tafel te toveren. En broodjes gezond…. lekker fris!

Na het eten doken we maar wéér het water in. Wat moet je anders?!?

Grote Zoon en ik konden niet slapen van de hitte, sprayden onszelf in met muggenspul, keken samen naar de sterren en sliepen even de tuinstoelen. Toen het fris begon te worden zijn we toch maar naar binnen gegaan…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *