Kamperen in Het Paradijs..

Zaterdag pakten we onze logeerspulletjes in vertrokken we naar Het Paradijs om een nachtje in de Pipowagen te logeren. Wéér iets om van ons to-do lijstje te schrappen..!✔️

En élke keer als ik daar kom blijf ik me verbazen over het kleurenpalet aan bloemen daar en zou ik alles zó in mijn eigen tuin willen hebben…

Zaterdag was het redelijk weer qua temperatuur maar wilde het zonnetje niet echt doorkomen…

We gingen naar de kringloopwinkel en weer bleef ons vanalles aan de vingers plakken. Een rugby-shirt voor Grote Zoon en kekke laarsjes voor mij.

‘s Avonds gingen we eten bij ABC Restaurant in Sevenum . Paul was hier al eens eerder geweest, maar wij waren hier voor het eerst.

Het is ook een all-you-can-eat concept, maar totaal anders dan we gewend zijn bij Atlantis. Hier zijn allemaal mini-restaurantjes! De ene met Mexicaans, bij de ander haal je soep, steak, frietjes, wafels , pannenkoeken, fruit, ijs, sushi(🤗), pizza, Chinees, salades, noém maar op. Écht Té leuk ook. En vooral lékker!

Voor de kinderen is er wat meer loop- en speelruimte, als ik het vergelijk met Atlantis.

Het énige nadeel vond ik de trappen. Er zijn beneden én boven zitplaatsen. Wij zaten dus boven. En dat vond ik minder. Omdat je met je bordje én glas drinken elke keer die trap op moet. Óf je moet 2x keer lopen. En zeker met kleinere kinderen is dat niet handig. Al hebben die van ons nu wel de leeftijd om alles zelf de trap op en af te kunnen dragen. Maar dat vond ik een minpuntje dus.

Maar al met al: gewéldig én lekker eten!

Als toetje op al dat eten stonden er bij de uitgang pótten vol met snoep. Het nadeel (maar ook begrijpelijk): je moest het snoep in het restaurant opeten. Mocht het niet mee naar huis nemen. Dus ieder nam iets en toen gingen we, hélemaal verzadigd van al dat lekkers weer naar Het Paradijs.

We maakten de pipowagen gereed en gingen nog even discozwemmen tot het donker was. O’tje, B en ik. Paul en Grote zoon gingen thuis slapen.

De citroenspray hielp en we hadden dit keer géén last van muggen. Hoera voor dát!

Kijk ze naar nou liggen… daar kun je toch naar blijven kijken?

Toen ik wakker was gooide ik de deur open. Niets lekkerder dan dat. Een fris windje terwijl jij daar onder je dekentje een boekje leest. Fluitende vogeltjes en de wereld die langzaamaan wakker wordt…💕

Zondag was een zálige dag. De jongens crossten wat op de motor, ik lag lekker te luieren (en bijkomen van de nacht) épn er werd heel veel gezwommen natuurlijk..

oMariet kwam ook nog zwemmen én bleef gezellig bbq-en. Dit weekend was écht een mini-vakantie. Zó heerlijk en rielekst!🙏🏻

En omdat het zó fijn was, maakte ik er een filmpje van.. KLIK

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *