Over sushi(wanneer niet?), Burgers en Bospop..

Vrijdagavond had ik mijn halfjaarlijkse sushi-date met D. Even terug in mien Remunj. Ook altijd even fijnkm daar te zijn..

Zaterdag deden we eigenlijk niet heel veel bijzonders. ‘s Avonds gingen we met z’n allen een hapje eten bij The Burgerstation in Maaseik. Dit leuke plekje hadden Grote Zoon en Paul al eerder ontdekt.

En dat was echt een dikke aanrader dus! Bij binnenkomst kon je rechts naar de afhaalfrituur en links het restaurant in. De inrichting sprak me meteen al aan. Mooie stoere tafels en stoelen én mooie kleuren op de muur. Ik was meteen verkocht.

Een goeie kaart met voor iedereen wat. Én voor een aangename prijs. Ook niet geheel onbelangrijk. De hamburgers kun je kiezen per 100/200 of 300 gram. Hoe meer, hoe hoger je burger! Een lekkere, verse salade erbij en frietjes. Dé tip van deze dag voor jullie van mij. Gáán dus!

De kinderen mochten óók nog iets kiezen uit de kedootjes grabbeldoos. Wat weer zorgde voor mooie bellenblaasplaatjes..( en een wit shirt met vlekken dat ik daarna weg kon gooien)🤬

Toen ik vrijdagavond sushi aan het smauzen was vertelde D me dat ze zondag naar Bospop gingen en dat er waarschijnlijk een kaartje over zou zijn. En vanaf dát moment was het in een poep en een scheet geregeld en stond ik zondag gewoon op het terrein van Bospop!

Echt. Ik wilde hier al zó graag naartoe, maar toch kocht ik nooit een kaartje.

Maar dít jaar wél dus! Als een kind zo blij was ik…

De hele dag een beetje rondstruinen, lui op een dekentje hangen, dansjes doen. Én pokebowl eten!

Dikke prima dus. Lekker een beetje mensen kijken… en vooral gewoon ook even zónder kinderen. Linda-time! Heurlijk!

Dat Sting, de slotact, niet kwam was voor mij geen verrassing eigenlijk. Het had me verbaast als ze er wél zouden zijn eerlijk gezegd.

Het állerleukste vond ik Heavy Hoempa. Een stelletje rockers die zich daar de longen uit hun lijf bliezen en allerlei rocknummers maakten. Leuke interactie met het dólenthousiaste publiek. Had hun maar op dat podium gezet. Was voor mij ook prima geweest. Ik ben de moeilijkste niet hoor…

Verder vermaken we ons hier even met de rage van de face app. Maar daar later meer over…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *