Over mijn eerste vakantiedagen…

Ja jeetje. Zo’n eerste vakantiedagen. Ik moet er altijd een beetje inkomen zeg maar. De eerste dagen zijn er toch altijd nog wat werkdingetjes die oppoppen, maar langzaamaan verdwijnen die ook en blijft mijn mailbox heerlijk stil..

Zoals elk jaar zijn er ook dit jaar middagen van Speelpleinwerking in de turnzaal bij de school. Vorig jaar wilden ze er níks van weten en dit jaar willen ze er opeens naartoe.

Met als gevolg: ik ben al 2 middagen kinderloos geweest! Damn. Dát is apart. En gek. En zó fijn! Ja jeetje..

En zo kon ik gisteren gewoon even op mijn gemakje naar de stad. Ik kocht wat leesboeken van mijn verlanglijstje en ging op pad voor nieuwe gehoorstoestellen! Want na 10 jaar mag zelfs ík ook wel eens een nieuw setje. Zó spannend!

Dinsdag gingen we met mijn BBF &kids naar speeltuin de Bosuil

Het was éven een stukje rijden, maar het was écht wel de moeite waard. Gratis entree (daar houden we van!), je mocht zelf eten meebrengen, drankjes moest je daar kopen. De speeltuin was precies goed van grootte en er was zelfs een klein zwembadje bij. Niet te diep. Gewoon prima om te ploensen.

Wij ploften daar op een bankje en het grut verspreidde zich her en der..

Dit vonden de mannen echt gewéldig om te doen!

Maar goed. Ik toverde dus wel gewoon even behoorlijk instagram-waardige hamburgers op tafel. Hátsaflats!

Het nadeel van vakantiedagen is dat je dan zo’n fijne dag hebt gehad en daarna nog moet gaan koken. Echt vréselijk. Ik héb al zo’n hekel aan koken, laat staan na zo’n chilldagje!

Vanmorgen kwam mijn lieve vriendinnetje met haar kaboutertje op bezoek. Zó leuk en véél te lang geleden…

Hij kreeg ook een tattoo. Maar vond dit toch net even té spannend..

B hing intussen de plakplaatjesKoning uit…

Toen ze weer weg waren mochten de jongens even een uurtje op hun tablets. Daarna moesten ze zichzelf vermaken en wonder boven wonder gingen ze opeens aan de slag met hun auto’s op afstandbediening (waarvan de helft kapot is) én gingen ze daarna opeens zelf bootjes bouwen van plastic flesjes.

Vanuit mijn ooghoeken gluurde ik trots naar mijn ondernemende jongens. Dít vind ik zó leuk!

Ik bakte intussen pannenkoeken voor het grut. Ook zoiets fijns. Pannenkoeken bakken in mijn mini-buitenkeukentje! Love it ❤️

Paul ging vanavond uiteten dus nam ik de jongens mee uiteten Biej Bèrke. Ik moest dan ook érg gniffelen toen ik zag dat ook deze frituur door Chinezen was overgenomen…

Haha. Kijk die B eens stoer zijn man!

Na het eten gauw naar huis, de fietsen pakken en zoéf op pad om de nieuwe geocaches te zoeken die zich in ons durp bevinden. Té leuk is dit!

Toen was het klaar met de dag. Ehh was ík klaar met de dag. Noem het gek, maar vakantie met 3 jongens is bést wel vermoeiend….

Maar óhhh wát een leuke dag hadden we weer vandaag!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *